Sportfysiotherapie Amsterdam

Voor sportfysiotherapie in Amsterdam kun je terecht bij GoFysio. Wij hebben meerdere fysiopraktijken in Amsterdam. Hier werken ervaren en specialistische therapeuten. Hierdoor kunnen wij altijd de beste zorg bieden. Zo kun je bij ons onder andere terecht voor blessures door hardlopen, wielrennen en tennis. Wanneer je bij ons langskomt, onderzoeken we eerst jouw klacht. Aan de hand van dit onderzoek stellen we een persoonlijk behandelplan op om maximale resultaten te behalen. Hierbij zorgen we ervoor dat je snel weer kunt sporten én dat de blessure niet zomaar terugkomt.

Wil je aan de slag met sportfysiotherapie in Amsterdam? Maak een afspraak bij een vestiging bij jou in de buurt.

Voor wie is sportfysiotherapie?

Je kunt als topsporter, maar ook als recreatieve sporter terecht bij GoFysio. Het grootste deel van de behandelingen bestaat vaak uit gerichte trainingen. We helpen je graag terug naar je oude niveau en ondersteunen jou om het maximale uit jouw lichaam te halen.

Gespecialiseerde sportfysiotherapie

Bij GoFysio werken sportfysiotherapeuten met ieder hun eigen specialisme in een bepaalde sport. Op deze manier kunnen we bij elke sportblessure de beste behandeling en revalidatie verzorgen. Indien nodig werken onze specialisten met elkaar samen voor de allerbeste behandeling. Hoe dan ook zorgen we ervoor dat je zo snel mogelijk weer kunt sporten. Ook proberen we te voorkomen dat de blessure zomaar terugkomt.

Sportfysiotherapie
Sportfysio

Verschillende klachten

Sportfysiotherapie biedt uitkomst bij verschillende klachten veroorzaakt door het sporten. Denk hierbij aan gescheurde enkelbanden, hamstringklachten, een tennis elleboog en een verzwikte enkel. Iedere sportblessure vereist een specifieke behandeling. Bekijk het overzicht met klachten voor meer informatie over jouw sportblessure.

Sportfysio behandeling

Een duidelijke diagnose is van groot belang voor een effectieve behandeling. GoFysio beschikt daarom over apparatuur om sportblessures snel in kaart te brengen. Mocht de apparatuur niet voldoen om een prognose te stellen, dan voeren we aanvullend onderzoek uit. Dit doen we met behulp van onze aangesloten orthopeden en sportartsen. Na de uitgebreide prognose stellen we een behandelplan op voor jouw sportblessure. Aangezien wij ook andere behandelingen bieden, kunnen wij deze indien nodig combineren voor maximaal resultaat. Hierbij kun je denken aan behandelingen als Dry Needling, Medical Taping en ShockWave Therapie.

Fysiopraktijken in Amsterdam

GoFysio heeft meer dan 20 praktijken in Nederland, waaronder Amsterdam. Je kunt eenvoudig een afspraak bij ons inplannen op een locatie bij jou in de buurt. Wij werken niet met wachtlijsten. Hierdoor kun je bijna altijd binnen enkele dagen bij ons terecht voor een intakegesprek.

Vragen? Of advies nodig?
Stuur ons een whatsapp bericht

Maak een afspraak of stel een vraag aan GoFysio via WhatsApp op jouw smartphone:

(ma tot vrij 8:00 tot 17:00)

Kom langs!

Maak een afspraak

Maak nu een afspraak bij een van de vestigingen van GoFysio

Vestigingen

Meer weten? Bezoek onze informatiepagina’s

Hoe werkt het?

De fysiotherapeut

In verschillende Kenniscentra werken de therapeuten samen om de beste zorg voor de patiënt te kunnen realiseren. Daarnaast zijn er ook beweegprogramma’s, groepslessen en trainingen.

Kom langs!

Inloopspreekuur

Op verschillende locaties en tijdstippen kun je bij GoFysio terecht op het Inloopspreekuur. Het inloopspreekuur is bedoeld als je bij acute klachten snel gezien wilt worden door een fysiotherapeut. 

Hoe werkt het?

Zorgverzekeringen

Zorg en Verzekeringen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Helaas zijn de regels qua vergoedingen niet altijd even overzichtelijk. Lees meer over de meest voorkomende vragen.

Afspraak plannen
Meer informatie nodig?

Voor aanmelden of meer informatie: bel of stuur een Whatsapp naar: 085 -06 56 333 of mail naar: info@gofysio.nl.