Behandelingen

Echografie

Met behulp van echografie, zijn wij in staat gericht onderzoek te doen naar klachten en blessures. Door “in” het weefsel te kijken brengen we direct de eventuele schade in kaart. Dit echo onderzoek wordt bij GoFysio veelvuldig toegepast bij bijvoorbeeld hielspoor, achillespeesklachten, schouderklachten, calcificaties, kniepijn en nog veel meer.

Sneller herstel door Echo onderzoek

Door deze gerichte diagnose verloopt je behandeling een stuk efficiënter. Tijdens de behandelingen krijg je met behulp van echografie regelmatig visuele feedback over de ontwikkeling van de aandoening. Zo zien we duidelijk of er nog een ontsteking zit, en of het weefsel sterk genoeg is om weer te sporten.

Wat is er werkelijk aan de hand?

Tijdens de behandeling, volgen we het herstel, door echografisch onderzoek te doen. Dat is snel, gemakkelijk en comfortabel. De fysiotherapeut ziet onmiddellijk de dynamische beelden. Dit in tegenstelling tot röntgenopnames en MRI, die slechts statische beelden opleveren. Tijdens een ultrasound onderzoek kun je actief deelnemen door aan te geven wanneer en bij welke beweging de klachten toe- of afnemen. De fysiotherapeut is zo in staat om direct een relatie te leggen tussen de klacht en de beelden die hij ziet.

Tarieven

De kosten voor echografie vallen gewoon binnen de fysiotherapeutische behandelkosten.

Ook een Echo laten maken?

Heb je ook een klacht zoals hielspoor, achillespees ontsteking of anders? en wil je een gerichtere diagnose? Mail naar: info@gofysio.nl of bel/app naar: 085 – 06 56 333

Afspraak inplannen
Na aanmelding zal de behandeling zo snel mogelijk starten. Doorgaans wordt de behandeling binnen 48 uur gestart. Vergoeding van fysiotherapie komt uit de aanvullende verzekering, alleen bij sommige chronische aandoeningen is er een vergoeding uit de basis verzekering. Wanneer fysiotherapie vergoed wordt vanuit de aanvullende verzekering gaat het niet ten koste van het eigen risico.

Dit hebben we nodig
Voor fysiotherapie is geen verwijsbriefje nodig. Zorg wel dat je je burgerservicenummer bij de hand hebt. Na een telefoontje of aanmelding via het aanmeldformulier zal de fysiotherapeut snel de behandeling starten.

Behandelaar & Specialisaties bij GoFysio
GoFysio heeft en speciaal team van fysiotherapeuten, elk gespecialiseerd binnen een bepaald gebied. De fysiotherapeuten zijn uitstekend opgeleid en volgen continue scholing om zodoende altijd de best mogelijke zorg te kunnen bieden.

GoFysio biedt hoogwaardige specialistische zorg voor zoals bekkenfysiotherapie, behandeling bij voorkeurshouding en meer.

Aangesloten bij alle verzekeringsmaatschappijen
GoFysio heeft contracten met alle verzekeringsmaatschappijen. Een verwijsbriefje is in de meeste gevallen niet nodig, je kunt direct terecht. Fysiotherapie wordt vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Bij sommige chronische indicaties is (tijdelijke) vergoeding vanuit de basisverzekering mogelijk. Uw fysiotherapeut kan u hierover informeren.

Vragen? Of advies nodig?

Stuur ons een whatsapp bericht

Maak een afspraak of stel een vraag aan GoFysio via WhatsApp op jouw smartphone:

Stuur direct een appje

(ma tot vrij 8:00 tot 17:00)

Kom langs!

Maak een afspraak

Maak een afspraak bij een vestiging naar keuze! Bekijk welke vestigingen bij jou in de buurt zijn:

Afspraak inplannen

Afspraak plannen

Meer informatie nodig?

Voor aanmelden of meer informatie: bel of stuur een Whatsapp naar: 085 -06 56 333 of mail naar: info@gofysio.nl.

Maak vandaag nog een afspraak
Bekijk de inloopspreekuur tijden