Aandoeningen

Knie, Onderbeen en Voet

Specialist in Knie, Onderbeen & Voetklachten

Door de complexe bewegingsketen van de knie en de samenhang met de gehele onderste bewegingsketen is de behandeling specialistenwerk. Bij GoFysio werken kniespecialisten met verschillende doelgebieden. Of het nu gaat om Return to Play bij Topsport of het revalideren na een Totale Knie Prothese. Voor ieder doelgebied heeft GoFysio een Specialist.

De meest voorkomende Knie, Onderbeen & Voet klachten bij GoFysio zijn:

Behandeling

Omdat onze knie, onderbeen & voet therapeuten, zich ook echt alleen maar bezig houden met deze indicatie gebieden hebben zij zich ontwikkeld tot echte specialisten. Daarnaast maken wij gebruik van de meest geavanceerde test en revalidatie apparatuur zodat we het herstel kunnen optimaliseren en goed in kaart kunnen brengen. De therapeuten van GoFysio zijn aangesloten bij het Olympisch Netwerk Midden Nederland en hebben al verschillende topsporters terug op niveau gebracht.

Voorbeeld van een behandeling:

Kosten Revalidatie

Vrijwel alle verzekeraars vergoeden de behandeling voor knie, voet en onderbeen-klachten

Onder de 18 jaar worden alle behandelingen bij GoFysio 100% vergoed vanuit de basisverzekering. Ben je 18 jaar of ouder? Dan worden behandelingen vergoed als je een aanvullende verzekering voor fysiotherapie in je pakket hebt. Ben je geopereerd of heb je te maken met een beenbreuk? Dan komen de eerste 20 behandelingen uit de aanvullende verzekering. Vanaf de 21e behandeling wordt alles vergoed vanuit de basisverzekering. Dit is meestal tot een jaar na de operatie. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op.

Maak direct een afspraak voor behandeling of revalidatie

Bel of stuur een Whatsapp naar: 085 -06 56 333 of mail naar: info@gofysio.nl en wordt snel geholpen.

Afspraak inplannen
Na aanmelding zal de behandeling zo snel mogelijk starten. Doorgaans wordt de behandeling binnen 48 uur gestart. Zo nodig komt de fysiotherapeut bij je aan huis. In sommige gevallen wordt dat zelfs aangeraden. Vergoeding van fysiotherapie zit in de basisverzekering, alle noodzakelijke behandelingen worden vergoed. Fysiotherapie gaat ook niet ten koste van het eigen risico.

Dit hebben we nodig
Voor fysiotherapie is geen verwijsbriefje nodig. Zorg wel dat je het burgerservicenummer van je kind bij de hand hebt. Na een telefoontje of aanmelding via het aanmeldformulier zal de fysiotherapeut snel de behandeling starten.

Behandelaar & Specialisaties bij GoFysio
GoFysio heeft en speciaal team van fysiotherapeuten, elk gespecialiseerd binnen een bepaald gebied. De fysiotherapeuten zijn uitstekend opgeleid en volgen continue scholing om zodoende altijd de best mogelijke zorg te kunnen bieden.

GoFysio biedt hoogwaardige specialistische zorg voor zoals bekkenfysiotherapie, behandeling bij voorkeurshouding en meer.

Aangesloten bij alle verzekeringsmaatschappijen
GoFysio heeft contracten met alle verzekeringsmaatschappijen. Fysiotherapie wordt vergoed vanuit de basisverzekering. Een aanvullende verzekering is niet nodig. Ook een verwijsbriefje is in de meeste gevallen niet nodig, je kunt direct terecht. Fysiotherapie gaat ook niet ten koste van het eigen risico.

Vragen? Of advies nodig?

Stuur ons een whatsapp bericht

Maak een afspraak of stel een vraag aan GoFysio via WhatsApp op jouw smartphone:

Stuur direct een appje

(ma tot vrij 8:00 tot 17:00)

Kom langs!

Maak een afspraak

Maak een afspraak bij een vestiging naar keuze! Bekijk welke vestigingen bij jou in de buurt zijn:

Afspraak inplannen

Afspraak plannen

Meer informatie nodig?

Voor aanmelden of meer informatie: bel of stuur een Whatsapp naar: 085 -06 56 333 of mail naar: info@gofysio.nl.

Maak vandaag nog een afspraak
Bekijk de inloopspreekuur tijden