Informatie

GoFysio Vleuten (Desto)
Componistenlaan 1
Vleuten 3451 SX
Nederland
Telefoon: 030-6585901
E-mail: info@gofysio.nl

Openingstijden

Informatie

GoFysio De Meern (Veldhuizen)
Molenpolder 108
De Meern 3453 NZ
Nederland
Telefoon: 030-6585901
E-mail: info@gofysio.nl

Openingstijden

Informatie

GoFysio Utrecht (Terwijde)
Musicallaan 151
Utrecht 3543 EC
Nederland
Telefoon: 030-6585901
E-mail: info@gofysio.nl

Openingstijden

Fysio Vleuten

Ben je op zoek naar een fysio in Vleuten om jouw klachten te verhelpen? Stop dan met zoeken, want je zit goed bij GoFysio! Met ruim 50 medewerkers, zitten wij verspreid over verschillende regio’s in Nederland. Zo kun je ons onder andere vinden in Amsterdam, Nieuwegein, Alphen aan den Rijn en Utrecht. Onze therapeuten beschikken over een hoog opleidingsniveau, kennis en ervaring. Hierdoor kunnen wij behandelingen garanderen met de hoogst haalbare behandelkwaliteit.

Wil je kennis maken met onze therapeuten? Bekijk dan hier onze medewerkers!

Fysiotherapie De Meern Veldhuizen
GoFysio Terwijde

Heb je klachten? Kom langs bij de fysio in Vleuten!

Als je langskomt voor een intake gesprek, dan wordt er eerst het een en ander besproken. De klachten worden doorgenomen, waarbij ook de beperkingen en problemen worden verteld. Verder worden er nog verschillende testjes afgenomen en een lichamelijk onderzoek gedaan. Hierdoor kan de therapeut een goed overzicht krijgen van welk probleem zich hier afspeelt. De therapeut kan hierbij een behandelplan opstellen, dat vervolgens met je besproken zal worden.

De behandeling

Hoe de behandeling eruit ziet, verschilt per klacht en per persoon. Per klacht kan het ook verschillen of er wordt gekozen voor een hands-on behandeling of een training in de oefenzaal. Vaak wordt er ook een behandelplan opgesteld met een combinatie van beide. Bij iedere behandeling zal de voortgang worden besproken. Hierbij worden vaak ook oefeningen meegegeven die thuis uitgevoerd kunnen worden. Om een zo goed mogelijk overzicht te creëren van de voortgang, worden er ook tussentijdse metingen gedaan. Hiermee kan ook worden gezien of de behandeling goed verloopt of moet worden aangestuurd.

Heb je nog vragen?

Mocht je nog vragen hebben over de fysio in Vleuten, dan kun je altijd contact opnemen met één van onze medewerkers. Zij staan je graag te woord en beantwoorden al jouw vragen. Tot snel bij GoFysio!

Fysiotherapie Leidsche Rijn
Fysiotherapie Leidsche Rijn