Mariska Bun GoFysio Utrecht (Terwijde)

Mariska Bun

Fysiotherapeut

Gofysio Teamlid

Mariska Bun

Ik werk sinds september 2017 als algemeen fysiotherapeut bij GoFysio

Ik heb mij gespecialiseerd in het behandelen van (sportgerelateerde) klachten aan de heup, knie en voeten. Daarnaast heb ik ervaring met orthopedische revalidatie (behandeltrajecten na OK heup, OK knie, voorste kruisband reconstructie), echografie bij de voet en shockwavetherapie.

De afgelopen jaren heb ik enkele cursussen gedaan om mij verder te ontwikkelen als fysiotherapeut. Ik heb de cursussen ‘running education’, ‘kracht- en coördinatie’ – Frans Bosch, shockwave therapie en Cyriax onderste extremiteit gevolgd.

Specialisaties:

  • Hardloopblessures
  • Heup-, knie- en voetklachten
  • Orthopedische revalidatie
  • Shockwave therapie
  • Hardlooptraining, kracht- en coördinatietraining.

Voor het behandelen en begeleiden van hardlopers heb ik bijzondere interesse.

‘Ik vind het een uitdaging om hardlopers te helpen om het beste uit zichzelf te halen. Het is mijn doel om de oorzaak van een hardloopblessure tot op de bodem uit te pluizen door middel van uitgebreid lichamelijk onderzoek en een hardloop-analyse’. Ik maak ook deel uit van het running team van GoFysio en geef in Terwijde de hardloopclinics.

Mijn interesse voor deze doelgroep komt door mijn achtergrond in de atletiek. Ik ben al mijn hele leven actief in de atletiekwereld, waarvan 8 jaar op hoog niveau (100m en 200m sprint).

Tegenwoordig ben ik tevens kracht- en coördinatie trainster bij AV Phoenix in Utrecht.

Mijn kracht is mijn enthousiasme, geïnteresseerde en empathische vermogen als therapeut en ik zie het als een uitdaging om iedereen zo goed mogelijk te helpen.

Locatie Terwijde en Veldhuizen