Bekkenfysiotherapie

Onderzoek en behandeling met de MAPLe

Nauwkeurige diagnose, gerichte behandeling

Een doelgerichte en effectieve behandeling van bekkenbodemdisfuncties begint met een nauwkeurige diagnose. Tijdens onderzoek en behandeling maken wij daarom gebruik van de nieuwste technologie.

De MAPLe geeft jou en ons de mogelijkheid om middels biofeedback inzicht te krijgen in het functioneren van individuele bekkenbodemspieren aan verschillende zijdes van en op verschillende dieptes in de bekkenbodem. Daarnaast kan met de MAPLe ook lokaal elektrostimulatie worden gegeven. Hierdoor kan precies worden behandeld op de plek waar het probleem zich bevindt. Dit helpt bij bewustwording én draagt direct bij aan het herstel van je klacht.

De MAPLe maakt het verschil voor patiënten die met de reguliere oefentherapie onvoldoende winst ervaren of moeite hebben met het bewust aan- en ontspannen van de bekkenbodem en kan worden ingezet bij alle klachten waarbij de bekkenbodem betrokken is.

Afspraak maken

Wil je een behandeling bij de bekkenfysiotherapeut? Neem dan contact op via (telefoon of whatsapp): 085-06 56 333 of mail naar: info@gofysio.nl

Afspraak inplannen
Na aanmelding zal de behandeling zo snel mogelijk starten. Doorgaans wordt de behandeling binnen 48 uur gestart. Zo nodig komt de fysiotherapeut bij u aan huis. In sommige gevallen wordt dat zelfs aangeraden. Vergoeding van fysiotherapie zit in de basisverzekering, alle noodzakelijke behandelingen worden vergoed. Fysiotherapie gaat ook niet ten koste van het eigen risico.

Dit hebben we nodig
Voor fysiotherapie is geen verwijsbriefje nodig. Zorg wel dat u het burgerservicenummer van uw kind bij de hand heeft. Na een telefoontje of aanmelding via het aanmeldformulier zal de fysiotherapeut snel de behandeling starten.

Behandelaar & Specialisaties bij GoFysio
GoFysio heeft en speciaal team van fysiotherapeuten, elk gespecialiseerd binnen een bepaald gebied. De fysiotherapeuten zijn uitstekend opgeleid en volgen continue scholing om zodoende altijd de best mogelijke zorg te kunnen bieden.

GoFysio biedt hoogwaardige specialistische zorg voor zoals bekkenfysiotherapie, behandeling bij voorkeurshouding en meer.

Aangesloten bij alle verzekeringsmaatschappijen
GoFysio heeft contracten met alle verzekeringsmaatschappijen. Fysiotherapie wordt vergoed vanuit de basisverzekering. Een aanvullende verzekering is niet nodig. Ook een verwijsbriefje is in de meeste gevallen niet nodig, u kunt direct terecht. Fysiotherapie gaat ook niet ten koste van het eigen risico.

Vragen? Of advies nodig?
Stuur ons een whatsapp bericht

Maak een afspraak of stel een vraag aan GoFysio via WhatsApp op jouw smartphone:

Stuur direct een appje

(ma tot vrij 8:00 tot 17:00)

Kom langs!

Maak een afspraak

Maak nu een afspraak bij een van de vestigingen van GoFysio

Vestigingen

Afspraak inplannen
Afspraak plannen
Meer informatie nodig?

Voor aanmelden of meer informatie: bel of stuur een Whatsapp naar: 085 -06 56 333 of mail naar: info@gofysio.nl.

Maak vandaag nog een afspraak
Bekijk de inloopspreekuur tijden