Bekkenfysiotherapie

Onderzoek en behandeling met de MAPLe

Nauwkeurige diagnose, gerichte behandeling

Een doelgerichte en effectieve behandeling van bekkenbodemdisfuncties begint met een nauwkeurige diagnose. Tijdens onderzoek en behandeling maken wij daarom gebruik van de nieuwste technologie.

De MAPLe geeft jou en ons de mogelijkheid om middels biofeedback inzicht te krijgen in het functioneren van individuele bekkenbodemspieren aan verschillende zijdes van en op verschillende dieptes in de bekkenbodem. Daarnaast kan met de MAPLe ook lokaal elektrostimulatie worden gegeven. Hierdoor kan precies worden behandeld op de plek waar het probleem zich bevindt. Dit helpt bij bewustwording én draagt direct bij aan het herstel van je klacht.

De MAPLe maakt het verschil voor patiënten die met de reguliere oefentherapie onvoldoende winst ervaren of moeite hebben met het bewust aan- en ontspannen van de bekkenbodem en kan worden ingezet bij alle klachten waarbij de bekkenbodem betrokken is.

Afspraak maken

Wil je een behandeling bij de bekkenfysiotherapeut? Neem dan contact op via (telefoon of whatsapp): 085-06 56 333 of mail naar: info@gofysio.nl

Vragen? Of advies nodig?
Stuur ons een whatsapp bericht

Maak een afspraak of stel een vraag aan GoFysio via WhatsApp op jouw smartphone:

(ma tot vrij 8:00 tot 17:00)

Kom langs!

Maak een afspraak

Maak nu een afspraak bij een van de vestigingen van GoFysio

Vestigingen

Afspraak plannen
Meer informatie nodig?

Voor aanmelden of meer informatie: bel of stuur een Whatsapp naar: 085 -06 56 333 of mail naar: info@gofysio.nl.