Informatie

GoFysio365 Amsterdam-Zuidoost
Snijdersbergweg 97
1105 AN Amsterdam
Nederland
Telefoon: 085-0656333
E-mail: info@gofysio.nl

Openingstijden

Vestiging

GoFysio365 Amsterdam-Zuidoost

Doordat GoFysio365 Amsterdam-Zuidoost een Fysiotherapiepraktijk is gelegen binnen sportschool Fitness365 zijn er enorm veel fasciliteiten. Uiteraard is deze vestiging niet alleen bedoeld voor bezoekers van het sportcentrum zelf, maar ook zonder klant van Fitness365 te zijn, kun je bij onze fysiotherapeuten terecht.

Deze locatie is gelegen op de begane grond en is daarmee ook goed toegankelijk voor minder validen.

Fysiotherapie bij GoFysio365 Amsterdam-Zuidoost

Vanwege onze vakkundige fysiotherapie en zeer goed opgeleide therapeuten ben je bij GoFysio in Amsterdam Zuidoost in goede handen. In de eerste plaats heeft dit een groot voordeel. Er zijn namelijk enorm veel faciliteiten voor behandeling, training en revalidatie. Dus wanneer je sport bij Fitness365 en je klachten hebt tijdens of door het sporten, loop dan direct even binnen bij onze fysiotherapeut!

Bereikbaarheid GoFysio365 Amsterdam-Zuidoost

Doordat de praktijk uitstekend bereikbaar is vanuit Amsterdam, vanaf de A2 en de A9. En er daarnaast voldoende gratis parkeergelegenheid is. Zijn wij zeer goed toegankelijk en is het daarnaast niet moeilijk om ons te bereiken. De praktijk bevindt zich tevens nabij het AMC. Bij binnenkomst vindt je de fysiotherapie direct tegenover de receptie van Fitness365.

Divers aanbod bij GoFysio365 Amsterdam-Zuidoost

Op deze locatie zijn onder andere mogelijkheden voor het behandelen van rug-, nek- of schouderklachten. Maar ook voor voorste kruisband revalidatie, hielspoor of verschillende sportblessures kun je bij de fysiotherapeuten in Amsterdam-Zuidoost terecht. Naast alle faciliteiten voor een de fysiotherapeutische behandelingen kun je ook terecht voor fysiotherapeutische begeleiding bij het sporten.

Er zijn vele behandelmogelijkheden bij GoFysio365, bijvoorbeeld Manuele Therapie of Sportfysiotherapie. Daarnaast kun je terecht voor behandelen van Chronische vermoeidheid, spanningshoofdpijn en ademtherapie. Tevens beschikken we in deze locatie over Shockwave therapie en Echografie. Hiermee is het mogelijk direct weefselonderzoek uit te voeren zodat gericht behandelen mogelijk is.

Nek- Schouder en Polsklachten

Bij GoFysio Amsterdam werken therapeuten met veel ervaring op het gebied van schouder, elleboog en polsklachten. Dit zijn veel voorkomende klachten bij balsporters zoals volleybal, handbal en korfbal. Door middel van echografie brengen we de blessure nauwkeurig in kaart zodat je altijd de beste behandeling kunt verwachten.

Rugprogramma’s bij GoFysio365 Amsterdam-Zuidoost

De praktijk in Amsterdam is onderdeel van het GoFysio rugcentrum. Dat betekent dat je er verschillende programma’s zoals Rug & Fit kunt volgen. Dit heeft als voordeel dat je voor zowel behandeling, revalidatie en begeleiding bij rugklachten bij GoFysio365 aan het juiste adres bent. Meer informatie hierover vind je op de speciale pagina van Rug & Fit.

GoFysio365 Amsterdam Zuidoost
Vestiging Amsterdam

Medewerkers op deze locatie

Janet Oorburg Fysio Nieuwegein

Janet Oorburg

Nicole Balla Fysio Lekvogels

Nicole Balla