Informatie

GoFysio365 Amsterdam-Zuidoost
Snijdersbergweg 97
1105 AN Amsterdam
Nederland
Telefoon: 085-0656333
E-mail: info@gofysio.nl

Openingstijden

Vestiging

GoFysio365 fysiotherapie Amsterdam-Zuidoost

GoFysio365 Amsterdam-Zuidoost is een fysiotherapiepraktijk gelegen binnen sportschool Fitness365. Hierdoor zijn er enorm veel faciliteiten in de fysiopraktijk aanwezig. Uiteraard is deze vestiging niet alleen bedoeld voor bezoekers van het sportcentrum zelf, maar ook zonder klant van Fitness365 te zijn, kun je bij onze fysiotherapeuten terecht.

Bereikbaarheid GoFysio Amsterdam-Zuidoost

De fysiotherapie praktijk Amsterdam zuidoost is uitstekend bereikbaar vanaf de A2 en de A9. Ook is er voldoende gratis parkeergelegenheid. De praktijk bevindt zich tevens nabij het AMC. Bij binnenkomst vindt je de fysiotherapie direct tegenover de receptie van Fitness365. Deze locatie is gelegen op de begane grond en is daarmee ook goed toegankelijk voor minder validen.

Fysiotherapie bij GoFysio Amsterdam-Zuidoost

“Ruime keuze uit specialistische fysiotherapie”

Op deze locatie in Amsterdam zijn onder andere mogelijkheden voor het behandelen van rug-, nek- of schouderklachten. Daarnaast zien we veel patiënten met uiteenlopende lichamelijke klachten zoals rug klachten, sport gerelateerde blessures tot chronische pijnklachten. Je kunt bij Gofysio op locatie Amsterdam zuid oost terecht voor revalidatie, maar ook voor een combinatie van een fysio behandeling en bijvoorbeeld dry needling of shockwave therapie.

Sportfysiotherapie voor revalidatie en herstel

Bij Gofysio op locatie amsterdam zuid oost, bieden we professionele begeleiding en behandeling door een sportfysiotherapeut. Je kunt terecht voor uiteenlopende blessures  zoals een voorste kruisband letsel, waarbij we ook nauw samenwerken met specialisten van bijvoorbeeld orthoparc of xpert clinics  voor de beste behandeling. Ook bij achillespeesklachten of meniscusletsel kun je bij de fysiotherapeuten in Amsterdam-Zuidoost terecht. Op deze pagina kun je nog meer specialisaties voor sportfysiotherapie bekijken!

Heeft u nek- schouder of polsklachten?

Bij GoFysio Amsterdam werken therapeuten met veel ervaring op het gebied van nek, schouder, elleboog en polsklachten. Veel voorkomende klachten zoals een frozen shoulder, of een tenniselleboog of aandoening zoals impingement syndroom. Eerst brengen we nauwkeurig de blessure in kaart, zodat we heel gericht de beste fysiotherapie behandeling kunnen bieden.

Beweegprogramma’s en Fysiofitness

De praktijk heeft ook diverse wetenschappelijke onderbouwde programma’s zoals rug & fit  voor mensen met aanhoudende en langdurige rugklachten. Het Rug & Fit programma richt zich op verschillende aspecten die rugpijn in stand houden, hierbij kun je denken aan het verbeteren van de houding, coördinatie en conditie van de rugspieren. Daarnaast hebben we bijvoorbeeld ook fysiofitness, zodat je ook naast je behandeling kunt sporten of trainen met juiste begeleiding.

Shockwave bij GoFysio Fysiotherapie Amsterdam Zuidoost

Shockwave is een behandeltechniek die bij GoFysio fysiotherapie in Amsterdam veel ingezet wordt bij (chronische) pijnklachten.
Bijvoorbeeld wanneer u last heeft van een tennisarm of hielspoor, maar ook bij een pijnlijke achillespees of kalk in de schouder kan shockwavetherapie ingezet worden. Shockwave therapie stimuleert niet alleen de stofwisseling, maar heeft ook een positief effect op de bloedcirculatie van het gebied wat wordt behandeld.

Benieuwd of wij je kunnen helpen met Shockwave therapie?

De behandeling van shockwave therapie kan een onderdeel zijn van de fysiotherapie behandeling.
Bij GoFysio fysiotherapie Amsterdam zuidoost, kun je doorgaans binnen 24 uur terecht voor een afspraak.

GoFysio365 Amsterdam Zuidoost
Vestiging Amsterdam

Kom langs bij Gofysio!

Medewerkers op onze locatie in Amsterdam zuid-oost

Janet Oorburg Fysio Nieuwegein

Janet Oorburg

Melvyn Mulder