Informatie

GoFysio365 Alphen aan den Rijn
Euromarkt 6
2408 BL Alphen aan den Rijn
Nederland
Telefoon: 085-0656333
E-mail: info@gofysio.nl

Openingstijden

GoFysio365 Alphen aan den Rijn
Vestiging

GoFysio365 Alphen aan den Rijn

Voor fysiotherapie, revalidatie en training kun je terecht bij GoFysio365 locatie Alphen aan den Rijn. De praktijk is gelegen binnen sportcentrum Fitness365, op de da vinci woonboulevard aan de euromarkt. Je kunt direct naast de praktijk of in de parkeergarage gratis parkeren. Iedereen kan bij ons terecht, dus ook als je geen lid bent van fitness365.

Fysiotherapie bij GoFysio365 Alphen a/d Rijn

Op locatie Gofysio365 kun je terecht voor uiteenlopende klachten en blessures, je kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld (acute) rug- nek- of schouderklachten. Naast fysiotherapie, zijn er diverse specifieke training en beweegprogramma’s. Voor zowel behandeling, revalidatie en begeleiding ben je bij GoFysio aan het juiste adres.

Sportfysiotherapie

Bij GoFysio zien we veel sporters met uiteenlopende klachten. Je kunt hierbij denken aan allerlei blessures zoals hamstringklachten, een verzwikte enkel of voorste kruisband letsel. Doordat er een nauwe samenwerking is met diverse orthopeden en specialisten van bijvoorbeeld orthoparc of xpert clinics, zijn er korte lijnen voor overleg mogelijk tussen de fysiotherapeut en arts. Naast de fysiotherapie behandeling of training, combineren we de behandeling soms met dry needling of medical taping voor een optimaal resultaat.

Fysiotherapie bij rugklachten

Zowel bij acute rugklachten als aanhoudende langdurige rugpijn kun je bij Gofysio terecht. Doordat elke rugklacht anders is, wordt er heel specifiek gekeken naar de juiste behandeling. Deze kan bestaan uit een combinatie van bijvoorbeeld manuele therapie, maar ook oefentherapie of dry needling. Daarnaast kun je voor aanhoudende rugpijn een wetenschappelijk programma volgen: rug & fit.

Behandeling met Shockwave

Shockwave is een effectieve behandelmethode bij veel pees en spierklachten. Zoals bij een pijnlijke achillespees, een hielspoor of een tenniselleboog. Bij shockwave therapie willen we de oorzaak behandelen in plaats van de symptomen. Benieuwd of wij u kunnen helpen?
Maak eenvoudig een afspraak via info@gofysio.nl of bel /whatsapp via  085 – 06 56 333 

GoFysio365 Alphen aan den Rijn
GoFysio365 Alphen aan den Rijn

Energy Control Therapie traject

Energy control therapie is een effectief programma voor mensen waarbij het autonoom zenuw stelsel uit balans is. Je kunt hierbij denken aan chronische aandoeningen zoals fibromyalgie, CVS ( chronisch vermoeidheidssyndroom) of bijvoorbeeld een burn-out of hyperventilatie. Je kunt hierbij denken aan klachten zoals futloosheid, extreme vermoeidheid, hoge hartslag in rust of veel stress. Door middel van in en ontspanning proberen we de balans van het lichaam weer terug te vinden. Dit programma wordt begeleid door een Energy Control therapeut, en duurt gemiddeld 3 maanden.

Trainen met Parkinson

Bij de ziekte van Parkinson is het heel belangrijk om al in de vroege fase van de ziekte mobiliteit en spierfunctie zo optimaal mogelijk te houden. Daarom bieden we een groeples aan voor mensen met Parkinson, een leuke en afwisselende training waarbij we werken aan balans en mobiliteit. Daarnaast allerlei elementen zoals bijvoorbeeld boksen, om te werken aan de conditie. Dit onder begeleiding van een gespecialiseerd fysiotherapeut, die de training afstemt op de behoeftes en mogelijkheden van de parkinson patiënten. Tijdens een intake gesprek bekijkt de fysiotherapeut welke klachten op de voorgrond staan, en welke ondersteuning u nodig heeft om deel te kunnen nemen aan de groeples. Elke maandag tussen 10.00 – 11.00 uur wordt deze les verzorgd door onze collega Alexander op locatie Alphen a/d Rijn.

Proefles volgen of meer informatie? info@gofysio.nl of telefonisch via 085-0656333

Medewerkers op deze locatie

fysiotherapeut alexander alphen a/d rijn

Alexander Schoon

Fysiotherapeut

Bart van Lambalgen

Fysiotherapeut

Meer weten? Bezoek onze informatiepagina’s

Hoe werkt het?

De fysiotherapeut

In verschillende Kenniscentra werken de therapeuten samen om de beste zorg voor de patiënt te kunnen realiseren. Daarnaast zijn er ook beweegprogramma’s, groepslessen en trainingen.

Kom langs!

Inloopspreekuur

Op verschillende locaties en tijdstippen kun je bij GoFysio terecht op het Inloopspreekuur. Het inloopspreekuur is bedoeld als je bij acute klachten snel gezien wilt worden door een fysiotherapeut. 

Hoe werkt het?

Zorgverzekeringen

Zorg en Verzekeringen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Helaas zijn de regels qua vergoedingen niet altijd even overzichtelijk. Lees meer over de meest voorkomende vragen.