Informatie

GoFysio365 Alphen aan den Rijn
Euromarkt 6
2408 BL Alphen aan den Rijn
Nederland
Telefoon: 085-0656333
E-mail: info@gofysio.nl

Openingstijden

GoFysio365 Alphen aan den Rijn
Vestiging

GoFysio365 Alphen aan den Rijn

Voor behandeling, revalidatie en training kun je terecht bij GoFysio365 Alphen aan den Rijn. Of het nu klachten zijn ontstaan door het sporten of vanwege een hele andere oorzaak, voor al uw lichamelijke klachten kunt u bij ons terecht. De praktijk is gelegen binnen sportcentrum Fitness365, maar is niet alleen toegankelijk voor leden van Fitness365. Iedereen kan bij ons terecht!

Onze fysiopraktijk is zeer goed bereikbaar en centraal gelegen in Alphen aan den Rijn. Je vindt ons namelijk op de Da Vinci Woonboulevard aan de Euromarkt. Tevens kun je direct naast de praktijk of in de parkeergarage gratis parkeren!

Divers aanbod bij GoFysio365 Alphen aan den Rijn

Doordat fysiotherapeuten ieder hun eigen specialisme hebben kun je op deze locatie terecht voor verschillende behandelingen. Hierbij kun je denken aan rug- nek- of schouderklachten. Maar ook voor knie- en voetklachten kun je bij GoFysio in Alphen terecht. Verder kun je in Alphen terecht voor behandeling bij chronische vermoeidheid en fibromyalgie maar ook voor Neurologische aandoeningen zoals Parkinson en MS.

Rugprogramma’s bij GoFysio

De therapeuten in Alphen aan den Rijn zijn onder andere gespecialiseerd in behandeling van de wervelkolom. Hierdoor kun je verschillende programma’s volgen zoals Rug & Fit. Voor zowel behandeling, revalidatie en begeleiding bij rugklachten ben je bij GoFysio aan het juiste adres.

Sportfysiotherapie in Alphen aan den Rijn

Voor gespecialiseerde sportfysiotherapie ben je bij GoFysio aan het juiste adres. Onze therapeuten in Alphen aan den Rijn zijn gespecialiseerd in het behandelen van sporters. Voornamelijk behandelen wij klachten bij balsporten zoals korfbal, volleybal en handbal. Veel voorkomende klachten hierbij zijn schouder-, pols-, elleboog- maar ook nek- en rugklachten. Onze therapeuten zijn zelf ook actieve sporters, zodat zij goed weten wat nodig is voor het blessurevrij terugkeren op wedstrijdniveau.

GoFysio365 Alphen aan den Rijn
GoFysio365 Alphen aan den Rijn

Meer weten? Bezoek onze informatiepagina’s

Hoe werkt het?

De fysiotherapeut

In verschillende Kenniscentra werken de therapeuten samen om de beste zorg voor de patiënt te kunnen realiseren. Daarnaast zijn er ook beweegprogramma’s, groepslessen en trainingen.

Kom langs!

Inloopspreekuur

Op verschillende locaties en tijdstippen kun je bij GoFysio terecht op het Inloopspreekuur. Het inloopspreekuur is bedoeld als je bij acute klachten snel gezien wilt worden door een fysiotherapeut. 

Hoe werkt het?

Zorgverzekeringen

Zorg en Verzekeringen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Helaas zijn de regels qua vergoedingen niet altijd even overzichtelijk. Lees meer over de meest voorkomende vragen.