Informatie

GoFysio Lexmond (ProFitness Lexmond)
Nieuwe Rijksweg 33
4128 BM Lexmond
Nederland
Telefoon: 085 065 6333
E-mail: info@gofysio.nl

Openingstijden

Gofysio Lexmond profitness

Vestiging

GoFysio Lexmond (ProFitness Lexmond)

GoFysio Lexmond is één van de nieuwste locaties van GoFysio. Hier kun je terecht voor de hoogste kwaliteit fysiotherapeutische zorg. Naast algemene fysiotherapie bieden we sportfysiotherapie en manuele therapie aan.

Bereikbaarheid van de fysiotherapie praktijk

GoFysio Lexmond is gelegen binnen fitnesscentrum ProFitness aan de Nieuwe Rijksweg 33. Het is zeer goed bereikbaar vanaf de a27 en je kunt er gratis voor de deur parkeren.

Fysiotherapie, sportfysiotherapie en revalidatie

In Lexmond werken we nauw samen met de fitness instructeurs van ProFitness, hierdoor ben je verzekerd van de beste begeleiding op het gebied van sport en bewegen. Je kunt bij onze fysiotherapeut terecht voor uiteenlopende klachten zoals een frozen shoulder, hamstringklachten of hoofdpijn. Daarnaast kun je ook terecht voor sportfysiotherapie of revalidatie van bijvoorbeeld voorste kruisbandletsel of neurologische klachten zoals bij de ziekte van Parkinson.

Shockwave therapie in Lexmond

Bij Gofysio Lexmond kunt u ook een afspraak maken voor Shockwave therapie. Deze effectieve behandelmethode wordt vaak  ingezet bij spier en pees problemen, je kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan kalk in de schouder of een hielspoor. Maar ook bij een tennis elleboog of een pijnlijke achillespees heeft het vaak een positief effect op pijn. Daarnaast stimuleert de shockwave het herstel van het weefsel!

Dry Needling en medical taping

Maar ook voor een Dry Needling behandeling of medical taping kun je bij ons terecht. Medical tape kan worden ingezet bij een zweepslag of instabiele enkel, of bij hooikoortsklachten. Doordat je bij tape goed kunt blijven bewegen, wordt het regelmatig toegepast bij bijvoorbeeld sportblessures. Dry needling kan toegepast worden bij triggerpoints (spierknopen). Het is een effectieve techniek die vaak al binnen 1 tot 2 behandelingen verlichting bied.

Meer informatie over GoFysio Lexmond ( Profitness) ?

Meer informatie of een afspraak inplannen? wij zijn bereikbaar via telefoon: 085 065 6333  of email info@gofysio.nl. We zien je graag.

Medewerkers op locatie Lexmond

Rien van der Dussen GoFysio Nieuwegein

drs. Rien van der Dussen

Sport- en Manueel therapeut

Bewegingswetenschapper

Nicole Balla Fysio Lekvogels

Nicole Balla

Fysiotherapeut

Roy Elbertse

Fysiotherapeut i.o.

Ok de Kiefte

Fysiotherapeut i.o.

Meer weten? Bezoek onze informatiepagina’s

Hoe werkt het?

De fysiotherapeut

In verschillende Kenniscentra werken de therapeuten samen om de beste zorg voor de patiënt te kunnen realiseren. Daarnaast zijn er ook beweegprogramma’s, groepslessen en trainingen.

Kom langs!

Inloopspreekuur

Op verschillende locaties en tijdstippen kun je bij GoFysio terecht op het Inloopspreekuur. Het inloopspreekuur is bedoeld als je bij acute klachten snel gezien wilt worden door een fysiotherapeut. 

Hoe werkt het?

Zorgverzekeringen

Zorg en Verzekeringen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Helaas zijn de regels qua vergoedingen niet altijd even overzichtelijk. Lees meer over de meest voorkomende vragen.