Informatie

GoFysio Lexmond (ProFitness Lexmond)
Nieuwe Rijksweg 33
4128 BM Lexmond
Nederland
Telefoon: 085 065 6333
E-mail: info@gofysio.nl

Openingstijden

Vestiging

GoFysio Lexmond (ProFitness Lexmond)

GoFysio Lexmond is één van de nieuwste locaties van GoFysio. Hier kun je terecht voor de hoogste kwaliteit fysiotherapeutische zorg. Naast algemene fysiotherapie bieden we sportfysiotherapie en manuele therapie aan. Maar ook voor Dry Needling en Shockwave therapie kun je bij ons in Lexmond terecht. GoFysio is een moderne praktijk die beschikt over de nieuwste voorzieningen, zeer goed opgeleid personeel en een professionele werkwijze. Wij hebben contracten met alle verzekeraars in Nederland.

In lexmond werken we nauw samen met de fitness instructeurs van ProFitness, hierdoor ben je verzekerd van de beste begeleiding op het gebied van sport en bewegen. Naast sport en orthopedische revalidatie kun je ook terecht met andere klachten zoals neurologische klachten (o.a. Parkinson) maar ook nek- en schouderklachten of lage rugpijn is een indicatie waarin wij zijn gespecialiseerd.

Locatie
GoFysio Lexmond is gelegen binnen fitnesscentrum ProFitness aan de Nieuwe Rijksweg 33. Het is zeer goed bereikbaar en je kunt er makkelijk parkeren. Maak een afspraak via de website, telefoon of stuur een email naar info@gofysio.nl. We zien je graag.

Meer weten? Bezoek onze informatiepagina’s

Hoe werkt het?

De fysiotherapeut

In verschillende Kenniscentra werken de therapeuten samen om de beste zorg voor de patiënt te kunnen realiseren. Daarnaast zijn er ook beweegprogramma’s, groepslessen en trainingen.

Kom langs!

Inloopspreekuur

Op verschillende locaties en tijdstippen kun je bij GoFysio terecht op het Inloopspreekuur. Het inloopspreekuur is bedoeld als je bij acute klachten snel gezien wilt worden door een fysiotherapeut. 

Hoe werkt het?

Zorgverzekeringen

Zorg en Verzekeringen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Helaas zijn de regels qua vergoedingen niet altijd even overzichtelijk. Lees meer over de meest voorkomende vragen.