Kim Are Killingberg

CFFKim Are is afkomstig uit Noorwegen en al geruime tijd in Nederland werkzaam als fysiotherapeut. Hij is oud topsporter en heeft ook personal training gegeven. Kim Are heeft de opleiding tot fysiotherapeut voltooid aan het internationale programma van de European School of Physiotherapy te Amsterdam.

Begin 2016 is de praktijk van Fysio365 waar Kim Are voor werkte overgenomen door GoFysio. Sindsdien werkt hij voor GoFysio op de locatie in Alphen a/d Rijn.

 

Kim Are werkt als zelfstandig ondernemer onder de naam CFF Strength & Function.

Vragen? Of advies nodig?

Stuur ons een whatsapp bericht

Maak een afspraak of stel een vraag aan GoFysio via WhatsApp op jouw smartphone:

Stuur direct een appje

(ma tot vrij 8:00 tot 17:00)

Kom langs!

Maak een afspraak

Maak een afspraak bij een vestiging naar keuze! Bekijk welke vestigingen bij jou in de buurt zijn:

Afspraak inplannen

Meer weten? Bezoek onze informatiepagina’s

Hoe werkt het?

De fysiotherapeut

In verschillende Kenniscentra werken de therapeuten samen om de beste zorg voor de patiënt te kunnen realiseren. Daarnaast zijn er ook beweegprogramma’s, groepslessen en trainingen.

Meer informatie

Kom langs!

Inloopspreekuur

Op verschillende locaties en tijdstippen kun je bij GoFysio terecht op het Inloopspreekuur. Het inloopspreekuur is bedoeld als je bij acute klachten snel gezien wilt worden door een fysiotherapeut. 

Inloopspreekuur

Hoe werkt het?

Zorgverzekeringen

Zorg en Verzekeringen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Helaas zijn de regels qua vergoedingen niet altijd even overzichtelijk. Lees meer over de meest voorkomende vragen.

Zorgverzekeringen