Jochem Moes

Sportfysiotherapeut

Gofysio Teamlid

Jochem Moes

Ik ben een van de fysiotherapeuten bij GoFysio. Mijn interesses liggen onder andere bij schouderklachten en bij stressgerelateerde klachten. Om me hier meer in te verdiepen heb ik cursussen gevolgd over mindfulness en medical taping.

Als fysiotherapeut heb ik een holistische visie en kijk ik altijd naar het totaalplaatje. Goed herstel van klachten hangt samen met op een verantwoordelijke manier bewegen, echter zijn verscheidene factoren, waaronder voeding, slaap en stress, ook duidelijk van invloed op het lichaam. Ik werk op de locatie van GoFysio bij een personal training studio: Beyondfit. Er is hier veel samenwerking tussen verschillende gezondheidsspecialisten waardoor ik mijn holistische visie mooi in de praktijk kan brengen. (Locatie GoFysio bij Beyondfit: Tweede Kostverlorenkade 130, Amsterdam).

Tijdens het behalen van mijn HAVO-diploma was ik al heel geïnteresseerd in de werking van het menselijk lichaam. “Welke processen zijn er nodig om te kunnen bewegen en om te leven?”

Verder was ik veel bezig met sporten. De opleiding fysiotherapie was dan ook een logische stap.

In mijn vrije tijd ben ik vaak bij vrienden of familie (helaas nu veel minder door corona) en speel ik drum (en ben gitaar aan het leren). In vakanties ga ik vaak lopen in de bergen of ga ik op stedentrips met mijn vriendin.

Specialisaties:

  • Nek- en schouderklachten
  • Rugklachten
  • Stressgerelateerde klachten
  • Mindfullness
  • Medical taping
  • Personal training