Marieke van Leerdam

Assistent Inspanningsfysiologie Sportmasseur

Gofysio Teamlid

Marieke van Leerdam

Marieke is werkzaam in verschillende delen van de praktijk. Ze is huisfotograaf, en werkt ook mee op de werkvloer door haar kennis als VIG, zorgmanager en ergo coach. Bij Athletic Health neemt ze inspanningstesten af, zoals de wingate of maximaal testen met ergo-spirometrie (ademgasanalyse) en FTP testen. Daarnaast is ze sportmasseur.

Visie:
Na jaren met veel plezier op een revalidatie & palliatieve afdeling gewerkt te hebben, kon ik mijn passie voor sport & de zorg combineren in mijn huidige functie als assistent inspanningsfysioloog en sportmasseur. Het afnemen en begeleiden van de inspanningstesten, is een belangrijke en leuke taak! Hoeveel vermogen kan iemand leveren tijdens een inspanningstest? Of waar staat een sporter qua niveau en conditie?

Zelf ben ik actief met wielrennen, mountainbiken en krachttraining in de winterperiode. Als fanatiek sporter weet ik hoe belangrijk balans is in sport en ontspanning. Athletic Health heeft alles onder één dak om dit perfect te begeleiden, op alle niveaus.