GoFysio

Hardlopen

Sport Begeleiding

Bij GoFysio kun je terecht voor uitstekende begeleiding bij Sport & Behandeling bij Sportblessures. Door onze intensieve behandeling en sport-revalidatie helpen we je weer vakkundig op weg zodat je snel je sport kan hervatten. Door deze persoonlijke en intensieve begeleiding wordt je mogelijk sterker dan ooit tevoren.

Therapieën Training en Sportbegeleiding
SportFysiotherapie Kracht & Coördinatie Training
Sportblessure Behandeling FieldPower Training
RSQ1 Therapie Athletic Skills Training
FysioFitness
Sporten onder Begeleiding Small Group Fysio
FysioFitness
Small Group Fysio Testen en Meten
Inspanningstesten
Onderzoek Sportperformance Tests
SportPoli
InloopSpreekuur Hardlopen
Echografie Hardloopblessure behandeling
Hardloopbegeleiding
Wielrennen Het LoopLab
Wielrenblessure behandeling HardloopClinic
Wielrenbegeleiding In 5 lessen een betere hardlooptechniek
BikeFitting / Fietspositie Analyse Hardloop Analyse
Inspanningstesten Biomechanic Running Analysis
Inspanningstesten
Voetbal Loop & Agility Training
Voetbalblessure behandeling
Loop & Agility Training

Sportbegeleiding & SportFysiotherapie | GoFysio TopSport

Of het nu gaat om behandeling en revalidatie bij blessures of om begeleiding bij trainingen, de ervaren therapeuten, inspanningsfysiologen & sportartsen van GoFysio helpen je naar het hoogste niveau. Onze ervaring met Olympische Sporters en sporters van wereldniveau draagt bij aan het vertalen van onderzoek en behandeling op het allerhoogste niveau.

Behandeling & Revalidatie

Uitgebreid Topsport Onderzoek

Door gebruik te maken van de nieuwste technologie kunnen we blessures beter in kaart brengen. Middels Echo onderzoek krijg je direct een goed beeld van de aard en de ernst van de blessure. Zo nodig kun je zeer snel terecht voor röntgen of MRI onderzoek.

Kracht & Coördinatietraining

Jouw vermogen maximaal omzetten in prestatie, dat is ons doel

Door onze ervaring en kennis zorgen wij er voor dat jij zo goed mogelijk gaat presteren. Wij helpen jou sportspecifieke bewegingen zo specifiek te trainen dat je daar echt het verschil mee kunt maken. Jouw vermogen maximaal omzetten in prestatie, dat is ons doel.

Inspanning & Performance testen

Meet je Vermogen, Snelheid of Coördinatie

Stem je trainingsarbeid beter af en evalueer je prestaties door het nauwkeurig in kaart brengen van je prestatievermogen. Nauwkeurige en gebruiksvriendelijke testmogelijkheden helpen jou het maximale resultaat uit je trainingen te halen.

Trainingsbegeleiding

Voor een aantal sporten bieden wij speciale programma’s

Het Topsport Expertise Centrum is echt voor iedereen

Wil je ook een afspraak maken voor Topsport Begeleiding of behandeling? Neem dan contact op via: info@gofysio.nl of bel: 085 – 06 56 333

Duits olympisch team
Topsport Expertise Centrum GoFysio Utrecht, Leidsche Rijn, Maarssen, Amsterdam, Alphen & Nieuwegein voor o.a. Sportbegeleiding & SportFysiotherapie

Meer weten? Bezoek onze informatiepagina’s

Hoe werkt het?

De fysiotherapeut

In verschillende Kenniscentra werken de therapeuten samen om de beste zorg voor de patiënt te kunnen realiseren. Daarnaast zijn er ook beweegprogramma’s, groepslessen en trainingen.

Kom langs!

Inloopspreekuur

Op verschillende locaties en tijdstippen kun je bij GoFysio terecht op het Inloopspreekuur. Het inloopspreekuur is bedoeld als je bij acute klachten snel gezien wilt worden door een fysiotherapeut. 

Hoe werkt het?

Zorgverzekeringen

Zorg en Verzekeringen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Helaas zijn de regels qua vergoedingen niet altijd even overzichtelijk. Lees meer over de meest voorkomende vragen.