Looplab

HardloopClinic

In 5 stappen een betere hardlooptechniek

Bereid je goed voor op je komende hardloopevenement! Loop efficiënter, harder en lekkerder met een betere hardlooptechniek.  Een goede techniek is een belangrijke basis tijdens het hardlopen. Er zullen minder snel hardloopblessures ontstaan en je zult meer plezier beleven aan hardlopen. Met de hardloopclinic in Utrecht, Leidsche Rijn, Nieuwegein, Amsterdam, Alphen a/d Rijn of Maarssen gaan we actief aan de slag om je de juiste hardlooptechnieken te leren!

Tijdens een korte presentatie wordt de hardlooptechniek helder en duidelijk uitgelegd

Tijdens de uitleg wordt de loopbeweging in 6 verschillende fasen verdeeld waarbij bij iedere fase de essentiële elementen worden belicht. Door deze 6 elementen toe te passen op jouw techniek zul je direct een betere looptechniek ontwikkelen. Daarbij zal je hardlopen op een heel andere manier gaan ervaren.

Direct aan de slag met praktijkoefeningen
Hardloop techniek, loop efficiëntie, hardloopplezier.

Tijdens de hardloopclinic kun je direct aan de slag met diverse hardloopoefeningen. Deze hardloopclinic richt zich echt op het verbeteren van de hardlooptechniek om zodoende slimmer, efficiënter en blessurevrij hard te lopen.

Hardlooptraining met Videofeedback!
Intensieve begeleiding met videofeedback. Hierdoor leer je sneller.
Videofeedback zal binnen korte tijd leiden tot meer leerwinst als het gaat om techniek en heeft daardoor bij deze clinic een grote meerwaarde.

Een individuele hardloopanalyse is standaard onderdeel van iedere hardloopclinic

Uw looppatroon wordt door een deskundig sportfysiotherapeut geanalyseerd. Er worden persoonlijke doelen vastgesteld waar u tijdens de clinic mee aan de slag kunt.

Biomechanic Running Analysis
Het meest uitgebreide Hardloop Onderzoek

Een uitgebreid onderzoek naar jouw persoonlijke Biomechanica, Looptechniekanalyse, Stabiliteit & Voetscan is een vast onderdeel van de Hardloopclinic. Het geeft een heel goed beeld van jouw sterke en zwakke punten. Na dit onderzoek kunnen we zeggen wat voor soort loper je bent, of je lichaam voldoende mobiliteit en stabiliteit heeft voor de juiste techniek of dat een andere techniek beter bij je past. De zwakke punten zijn vaak door gerichte oefeningen te verbeteren. Op deze wijze haal je het maximale resultaat uit de Clinic.

Tarieven

Gehele Clinic (5 lessen, incl. Biomechanic Running Analysis): EUR 160,00

Is er een medische indicatie (bijv. een blessure) dan is vergoeding vanuit de zorgverzekering mogelijk, vraag naar de mogelijkheden. Wil je eerst een gratis interactieve presentatie bijwonen? Klik dan hier.

Schrijf je direct in voor de hardloopclinic!
Aanmelden kan via: 085-06 56 333 of info@gofysio.nl

Hardloopclinic Utrecht, Leidsche Rijn, Terwijde, Nieuwegein, Maarssen, Amsterdam, Alphen a/d Rijn

  • Voorkom hardloopblessures
  • Verbeter je hardlooptechniek
  • Tips om harder te lopen
Vragen? Of advies nodig?
Stuur ons een whatsapp bericht

Maak een afspraak of stel een vraag aan GoFysio via WhatsApp op jouw smartphone:

(ma tot vrij 8:00 tot 17:00)

Kom langs!

Maak een afspraak

Maak nu een afspraak bij een van de vestigingen van GoFysio

Vestigingen

Afspraak plannen
Meer informatie nodig?

Voor aanmelden of meer informatie: bel of stuur een Whatsapp naar: 085 -06 56 333 of mail naar: info@gofysio.nl.