Informatie

GoFysio Maarssen
Ambachtsweg 54
3542 DH Utrecht
Nederland
Telefoon: 085-0656333
E-mail: info@gofysio.nl

Openingstijden

GoFysio Maarssen
Vestiging

GoFysio Maarssen

De beste fysiotherapie bij GoFysio Maarssen

Op zoek naar vakkundige fysiotherapie in Maarssen? Ook voor Sportfysiotherapie, Dry Needling en Shockwavetherapie kun je bij GoFysio terecht. Sinds 1 januari 2018 zijn de GoFysio fysiotherapeuten aanwezig bij Wellness en Healthclub Newstyle in Maarssen. Deze praktijk is niet alleen voor leden van NewStyle maar iedereen kan bij ons terecht.

Binnen 24 uur een behandeling

De fysiotherapeuten in Maarssen helpen je pijn te verlichten met snel en zorgvuldig herstel. Daarnaast zijn zij enthousiast, vriendelijk en zeer goed opgeleid. Ook hebben ze ervaring met het behandelen van verschillende aandoeningen zoals rugpijn, nek- en schouderklachten maar ook voor sportblessures kun je bij GoFysio terecht.

Bereikbaarheid GoFysio Maarssen

De praktijk is uitstekend bereikbaar vanuit Maarssen en vanuit Utrecht. Daarnaast is er voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur. De praktijk bevindt zich namelijk op de rand van het industrie terrein lage weide. De fysiotherapie is ook goed zichtbaar omdat je de fysiotherapie bij binnenkomst direct tegenover de receptie van sportschool Newstyle vindt.

Divers aanbod bij GoFysio Maarssen

In deze vestiging kun je prima terecht voor verschillende behandelingen, hierbij kun je denken aan algemene fysiotherapie en manuele therapie, maar bijvoorbeeld ook voor sportfysiotherapie. Verder wordt er o.a. gebruik gemaakt van shockwave therapie, echografie en dry needling. Ten slotte geven de fysiotherapeuten begeleiding tijdens het sporten.

Rugprogramma’s

De praktijk is tevens onderdeel van het GoFysio rugcentrum, het expertisecentrum voor rugklachten. Dit betekent dat therapeuten speciale training hebben gevolgd voor het behandelen van rugklachten en je ook terecht kun voor de verschillende rugprogramma’s zoals Rug & Fit. Voor zowel behandeling, revalidatie en begeleiding bij rugklachten ben je bij GoFysio aan het juiste adres.

Shockwave Fysiotherapeut
Revalidatie Fysio Maarssen

GoFysio Maarssen

De specialist voor verschillende lichamelijke klachten

In Maarssen kun je terecht voor begeleiding, behandeling en revalidatie van verschillende klachten. Zo zijn onze therapeuten heel ervaren in diverse soorten knieklachten zoals voorste kruisband letsel, meniscusklachten maar ook knieklachten bij hardlopen. Ook wanneer je last hebt van de voet, achillespees of onderbeen, kunnen de (sport-) fysiotherapeuten je van dienst zijn.

Nek- Schouder en Polsklachten

Bij GoFysio werken therapeuten met veel ervaring op het gebied van schouder, elleboog en polsklachten. Dit zijn veel voorkomende klachten bij balsporters zoals volleybal, handbal en korfbal. Door middel van echografie brengen we de blessure nauwkeurig in kaart zodat je altijd de beste behandeling kunt verwachten.

Overige behandelingen bij GoFysio Maarssen

Ook voor heup, nek, hoofdpijn of andere lichamelijke klachten kun je bij deze locatie terecht. Voor iedere klacht is er een specialist in huis.

Medewerkers op deze locatie

Fleur Hoek Fysiotherapie Maarssen

Fleur Hoek

06 44 550 917