Informatie

GoFysio Maarssen
Ambachtsweg 54
Utrecht 3542 DH
Nederland
Telefoon: 030-6585901
E-mail: info@gofysio.nl

Openingstijden

Terug naar overzicht

Vestiging

GoFysio Maarssen

Fysiotherapie binnen NewStyle Maarssen

Op zoek naar vakkundige fysiotherapie in Maarssen? Sinds 1 januari 2018 zijn de GoFysio fysiotherapeuten aanwezig bij Wellness en Healthclub Newstyle in Maarssen. Deze praktijk is niet alleen voor leden van NewStyle maar iedereen kan bij ons terecht.

Bereikbaarheid

De praktijk is uitstekend bereikbaar vanuit Maarssen en vanuit Utrecht. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid. De praktijk bevindt zich op de rand van het industrie terrein lage weide. Bij binnenkomst vindt je de fysiotherapie direct tegenover de receptie van sportschool Newstyle.

Divers aanbod bij GoFysio Maarssen

In deze vestiging kun je terecht voor verschillende behandelingen zoals algemene fysiotherapie, manuele therapie en sportfysiotherapie. Verder wordt er o.a. gebruik gemaakt van shockwave therapie, echografie en dry needling. Ten slotte geven de fysiotherapeuten begeleiding tijdens het sporten.

Rugprogramma’s

De praktijk is onderdeel van het GoFysio rugcentrum, je kunt hierdoor de verschillende programma’s zoals Rug & Fit volgen. Voor zowel behandeling, revalidatie en begeleiding bij rugklachten ben je bij GoFysio aan het juiste adres.

Fysiotherapie Maarssen
Revalidatie Fysio Maarssen

GoFysio Maarssen

De specialist voor verschillende lichamelijke klachten

In Maarssen kun je terecht voor begeleiding, behandeling en revalidatie van verschillende klachten. Zo zijn onze therapeuten heel ervaren in diverse soorten knieklachten zoals voorste kruisband letsel, meniscusklachten maar ook knieklachten bij hardlopen. Ook wanneer je last hebt van de voet, achillespees of onderbeen, kunnen de (sport-) fysiotherapeuten je van dienst zijn.

Nek- Schouder en Polsklachten

Bij GoFysio Maarssen werken therapeuten met veel ervaring op het gebied van schouder, elleboog en polsklachten. Dit zijn veel voorkomende klachten bij balsporters zoals volleybal, handbal en korfbal. Door middel van echografie brengen we de blessure nauwkeurig in kaart zodat je altijd de beste behandeling kunt verwachten.

Overige behandelingen bij GoFysio Maarssen

Ook voor heup, nek, hoofdpijn of andere lichamelijke klachten kun je bij deze locatie terecht. Voor iedere klacht is er een specialist in huis.

Meteen een afspraak inplannen

Medewerkers op deze locatie

Oliver Skambraks Fysiotherapie Maarssen

Oliver Skambraks

Fleur Hoek Fysiotherapie Maarssen

Fleur Hoek