Het VitalityLab

VitalityLab maakt mensen Vitaler

In de hedendaagse wereld is Vitaliteit een steeds groter wordend probleem. Je kunt hierbij denken aan overgewicht, verslechtering van de conditie, aanhoudende vermoeidheid, hyperventilatie, spanningsklachten, slaapproblemen, enz. In 2018 had meer dan 50% van de mensen in Nederland matig of ernstig overgewicht, dit aantal neemt ieder jaar toe. Mensen met overgewicht zijn sneller moe, hebben een grotere kans op hart en vaatziekten maar ook meer kans op het krijgen van Kanker. Vermoeidheidsklachten komen voor bij 14-24% van de mannen en 20-38% van de vrouwen. Vermoeidheid wordt vaak toegeschreven aan sociale factoren, waaronder werk, gezin en leefstijl, gevolgd door psychische problemen als angst en depressie. Lichamelijke factoren kunnen zijn: (onontdekte) kanker, na een operatie, een hormonale stoornis of bloedarmoede.

Over de Behandeling van Vitaliteitsproblemen is nog weinig bekend. Om deze reden heeft GoFysio zich de afgelopen jaren verdiept in de beste behandelmethodes. Hieruit ontstond het VitalityLab met fysiotherapeuten gespecialiseerd in het behandelen van deze specifieke problemen.

VitaliteitScan als basis voor optimaal herstel

Is het nu beter om te trainen, rusten, slapen, ontspannen? De VitaliteitScan geeft het antwoord.

Vitaliteitsklachten zijn complex. Daarom wordt altijd een uitgebreid onderzoek (Vitaliteit Scan) gedaan naar alle mogelijke factoren die een rol kunnen spelen bij het ontstaan en in stand houden van het probleem. De uitslag van dit onderzoek geeft een duidelijk beeld over de gevonden problemen en de verbetermogelijkheden. Dit is een direct aangrijpingspunt voor de therapie.

Effectieve behandeling bij Vitaliteitsklachten

Voor veel Vitaliteitsproblemen heeft GoFysio specifieke programma’s

Naast onze specifieke programma’s is het mogelijk een maatwerk programma te volgen. Na de Vitaliteit Scan wordt in overleg bepaald welke behandeling of therapie toegepast zal worden. Gericht op overgewicht, vermoeidheid, slaapproblemen, stress, of een combinatie van meerdere interventies. Hieronder kun je meer informatie vinden over onze specifieke Vitaliteitsprogramma’s.

Programma’s
VitaliteitsTraining
Energy Control Therapie
Ademtherapie
Slank & Fit, slim afvallen
Beter Slapen programma

Vergoeding bij Vitaliteit Problemen

Vitaliteit Problemen vallen onder fysiotherapeutische indicatie

Vitaliteitsprogramma’s worden vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Het gaat dus niet ten koste van het eigen risico. Ben je niet verzekerd? Dan geldt een eigen bijdrage.

Maak geheel vrijblijvend een afspraak voor een behandeladvies op maat. Bel of App: 085 – 06 56 333 of mail naar: info@gofysio.nl.

Welke Vitaliteitsklachten je ook hebt, bij het VitalityLab vind je alles wat GoFysio te bieden heeft voor een effectieve aanpak. Op het gebied van behandeling of preventie van Vitaliteitsklachten maar ook voor Trainingen en Clinics kun je bij het VitalityLab terecht.

VitalityLab, maakt mensen Vitaler

Meer weten? Bezoek onze informatiepagina’s

Hoe werkt het?

De fysiotherapeut

In verschillende Kenniscentra werken de therapeuten samen om de beste zorg voor de patiënt te kunnen realiseren. Daarnaast zijn er ook beweegprogramma’s, groepslessen en trainingen.

Kom langs!

Inloopspreekuur

Op verschillende locaties en tijdstippen kun je bij GoFysio terecht op het Inloopspreekuur. Het inloopspreekuur is bedoeld als je bij acute klachten snel gezien wilt worden door een fysiotherapeut. 

Hoe werkt het?

Zorgverzekeringen

Zorg en Verzekeringen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Helaas zijn de regels qua vergoedingen niet altijd even overzichtelijk. Lees meer over de meest voorkomende vragen.