Behandelingen

Slank & Fit

Verlies Gewicht en krijg Meer Energie

Met Slank & Fit kun je in 6 maanden 12 kilo afvallen en heb je tegelijkertijd meer energie. Dit bereiken wij door naast intensief trainen een speciale manier van ademhalen te stimuleren. Hierdoor herstelt het lichaam niet alleen sneller, je gaat ook meer vetten verbranden. Dit alles controleren we met een speciale App waarmee je ook thuisoefeningen doet.

Verantwoord afvallen met maximaal 0,5 kilo per week

Wil je dat het effect blijvend is? Dan zul je afvallen moeten beperken tot maximaal 0,5 kilo per week. Gaat het sneller, dan zal je lichaam hiertegen gaan protesteren. Dit effect merk je vaak pas na 3 maanden. Je zult snel weer aankomen en vaak wordt je zwaarder dan het gewicht waarmee je begon. Het zogenaamde jojo effect zal ontstaan.

Verhoog je vetverbranding met 50/50 training

Wanneer je een speciaal dieet combineert met krachttraining, conditietraining en ademhalingsoefeningen, kun je het meeste gewicht verliezen. De conditietraining bestaat uit 50/50 training, dit wil zeggen dat de intensiteit zodanig wordt ingesteld dat je 50% suikers en 50% vetten gaat verbranden (RQ van 0,75). Hierdoor verbrand je in korte tijd veel calorieën terwijl je ook snel zal herstellen en dus snel opnieuw kunt trainen. Het herstel wordt nog eens extra gestimuleerd door speciale ademhalingsoefeningen. Hiermee voorkom je oververmoeidheid.

Speciaal afval dieet

Kies een dieet met een hoge voedingswaarde

Door een goed dieet wordt je niet alleen slank, maar ga je er algeheel beter uitzien, je krijgt meer energie en zul je gezonder en vitaler worden. Het speciale dieet zal afgestemd worden op je persoonlijke situatie. In veel gevallen zul je niet minder gaan eten maar anders. Uit onderzoek blijkt dat het goed naleven van de schrijf van 5 het meest gezond is en ook makkelijker lang vol te houden is. Het grote geheim bij vrijwel alle diëten is dat je minder calorieën inneemt dan dat je verbrand. Ook dit staat aan de basis van het GoFysio dieet waarbij er wel voldoende voedingswaarden en vezels aanwezig zal moeten zijn voor voldoende energie en een gezonde leefstijl.

Begeleiding bij Afvallen

Small Group begeleiding bij Slank & Fit

Tijdens het intakegesprek worden ook vragenlijsten afgenomen, daarnaast worden er verschillende testen en metingen gedaan. Er wordt een keer per week getraind onder begeleiding van een speciale therapeut/trainer in kleine groepjes. Naast deze begeleide trainingen zul je ook zelfstandig nog 2 keer per week aan de bak moeten. Dit kan ook in het trainingscentrum van GoFysio.

Kom naar onze gratis informatiebijeenkomst

Regelmatig geven wij informatie bijeenkomsten over dit programma. Hierin vertellen we hoe het programma werkt en wanneer je mee kunt doen. Je krijgt ook tips waar je direct mee aan de slag kunt. Geef je op voor deze Gratis informatie bijeenkomst via: info@gofysio.nl of bel/app naar 085 – 06 56 333.

Kosten Slank & Fit

De kosten voor dit programma kun je vinden op onze tarieven pagina (Clinics). Indien er een medische indicatie is kunnen de kosten in sommige gevallen (deels) worden gedeclareerd bij de verzekeraar.

Geef je direct op!

Wil je je direct opgeven? Stuur een mail naar info@gofysio.nl of bel/app naar 085 – 06 56 333.

Afspraak inplannen
Na aanmelding zal de behandeling zo snel mogelijk starten. Doorgaans wordt de behandeling binnen 48 uur gestart. Zo nodig komt de fysiotherapeut bij je aan huis. In sommige gevallen wordt dat zelfs aangeraden. Vergoeding van fysiotherapie zit in de basisverzekering, alle noodzakelijke behandelingen worden vergoed. Fysiotherapie gaat ook niet ten koste van het eigen risico.

Dit hebben we nodig
Voor fysiotherapie is geen verwijsbriefje nodig. Zorg wel dat je het burgerservicenummer van je kind bij de hand hebt. Na een telefoontje of aanmelding via het aanmeldformulier zal de fysiotherapeut snel de behandeling starten.

Behandelaar & Specialisaties bij GoFysio
GoFysio heeft en speciaal team van fysiotherapeuten, elk gespecialiseerd binnen een bepaald gebied. De fysiotherapeuten zijn uitstekend opgeleid en volgen continue scholing om zodoende altijd de best mogelijke zorg te kunnen bieden.

GoFysio biedt hoogwaardige specialistische zorg voor zoals bekkenfysiotherapie, behandeling bij voorkeurshouding en meer.

Aangesloten bij alle verzekeringsmaatschappijen
GoFysio heeft contracten met alle verzekeringsmaatschappijen. Fysiotherapie wordt vergoed vanuit de basisverzekering. Een aanvullende verzekering is niet nodig. Ook een verwijsbriefje is in de meeste gevallen niet nodig, je kunt direct terecht. Fysiotherapie gaat ook niet ten koste van het eigen risico.

Vragen? Of advies nodig?

Stuur ons een whatsapp bericht

Maak een afspraak of stel een vraag aan GoFysio via WhatsApp op jouw smartphone:

Stuur direct een appje

(ma tot vrij 8:00 tot 17:00)

Kom langs!

Maak een afspraak

Maak een afspraak bij een vestiging naar keuze! Bekijk welke vestigingen bij jou in de buurt zijn:

Afspraak inplannen

Afspraak plannen

Meer informatie nodig?

Voor aanmelden of meer informatie: bel of stuur een Whatsapp naar: 085 -06 56 333 of mail naar: info@gofysio.nl.

Maak vandaag nog een afspraak
Bekijk de inloopspreekuur tijden