Sportfysiotherapie Utrecht

GoFysio is de beste fysiopraktijk voor sportfysiotherapie in Utrecht. Onze ervaren therapeuten hebben ieder hun eigen specialisme, waardoor ze jou altijd de allerbeste zorg kunnen geven. Zo kun je bij ons terecht voor fysiotherapie bij voetbal, hardloop, wielren, tennis en overige sportblessures. Hierbij onderzoeken we allereerst jouw klacht. Aan de hand van deze analyse stellen we een persoonlijk behandelplan op.

Maak direct een afspraak voor sportfysiotherapie in Utrecht of neem contact op bij vragen!

Gespecialiseerde sportfysiotherapie

Iedere sport kent andere blessures en bij elke blessure is een specifieke behandeling en revalidatie van belang. Daarom zijn alle sportfysiotherapeuten van GoFysio gespecialiseerd in een bepaalde sport. Zo kunnen wij je altijd voorzien van de beste behandeling voor jouw sportblessure. Ook kan het zijn dat verschillende specialisten met elkaar samenwerken om je de best mogelijke zorg te bieden. In ieder geval zorgen we er altijd voor dat je zo snel mogelijk weer terug kan keren in je sport. Daarnaast kijken we ook hoe we kunnen voorkomen dat de blessure weer terugkomt.

Sportfysiotherapie
Sportfysio

Bij welke klachten biedt sportfysiotherapie uitkomst?

Sportfysiotherapie biedt uitkomst bij achillespeesklachten, hamstringklachten, gescheurde enkelbanden, jumpersknee, voorste kruisband letsel en nog veel meer sport gerelateerde klachten. Bekijk het overzicht met klachten voor meer informatie over de behandeling van jouw specifieke klacht.

Behandeling

Voor snelle diagnostiek beschikt GoFysio onder andere over echografie. Hierbij kan het letsel snel in kaart worden gebracht. Een duidelijke diagnose en prognose voor herstel is belangrijk voor efficiënte zorg.  Zo nodig wordt overlegd met een van onze aangesloten orthopeden of sportartsen om zo snel mogelijk aanvullend onderzoek mogelijk te maken. Na de uitgebreide diagnostiek wordt een behandelplan voor jouw sportblessure opgesteld. De sportfysiotherapie kan indien nodig worden gecombineerd met andere behandelingen, zoals Dry Needling, Medical Taping en ShockWave Therapie.

Kom langs bij fysiopraktijk GoFysio in Utrecht

GoFysio heeft verschillende praktijken met sportfysio in Utrecht. Je kunt via de website eenvoudig een afspraak bij ons inplannen op een locatie naar keuze. Wij hebben geen wachtlijsten en je kunt vrijwel altijd binnen enkele dagen terecht voor een intake, behandeling en advies. Zo zorgen we dat je zo snel mogelijk weer herstelt van jouw sportblessure!

Vragen? Of advies nodig?
Stuur ons een whatsapp bericht

Maak een afspraak of stel een vraag aan GoFysio via WhatsApp op jouw smartphone:

(ma tot vrij 8:00 tot 17:00)

Kom langs!

Maak een afspraak

Maak nu een afspraak bij een van de vestigingen van GoFysio

Vestigingen

Meer weten? Bezoek onze informatiepagina’s

Hoe werkt het?

De fysiotherapeut

In verschillende Kenniscentra werken de therapeuten samen om de beste zorg voor de patiënt te kunnen realiseren. Daarnaast zijn er ook beweegprogramma’s, groepslessen en trainingen.

Kom langs!

Inloopspreekuur

Op verschillende locaties en tijdstippen kun je bij GoFysio terecht op het Inloopspreekuur. Het inloopspreekuur is bedoeld als je bij acute klachten snel gezien wilt worden door een fysiotherapeut. 

Hoe werkt het?

Zorgverzekeringen

Zorg en Verzekeringen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Helaas zijn de regels qua vergoedingen niet altijd even overzichtelijk. Lees meer over de meest voorkomende vragen.