Kinder fysiotherapeut

Ben je op zoek naar een kinder fysiotherapeut die je kind kan helpen bij een bepaald probleem? Dan ben je bij GoFysio aan het juiste adres. Wij kunnen in alle leeftijdscategorieën hulp aanbieden, van baby’s tot schoolgaande kinderen. Bij baby’s kiezen wij vaak voor een thuisbehandeling. Zo is het kindje in een vertrouwde omgeving en zal het sneller op zijn of haar gemak zijn. Oudere kinderen worden vaak in onze praktijk behandeld, maar dit is eventueel ook mogelijk op school.

Wilt u meer informatie over kinderfysiotherapie of heeft u andere vragen? Neem dan contact op.

GoFysio kinder fysiotherapie

Kinderfysiotherapie
voor baby’s

Kinderfysiotherapie
voor peuters

Kinderfysiotherapie voor basis- en
middelbare scholieren

Kinder fysiotherapeut van GoFysio

Sommige kinderen worden geboren met een bepaalde afwijking of ontwikkelen later een voorkeurshouding, bijvoorbeeld tijdens het slapen. Bij oudere kinderen komen vaak andere problemen voor, zoals bedplassen of een afwijkend looppatroon. Het is belangrijk om hier zo snel mogelijk iets aan te doen, zodat het kind er op latere leeftijd geen last van blijft houden.

Onze kinder fysiotherapeut heeft veel ervaring met het behandelen van baby’s, peuters en schoolgaande kinderen. Het behandelplan stellen we altijd op in samenspraak met de ouders/verzorgers en het kind. Vaak wordt het onderzoek door meerdere zorgprofessionals bekeken, zodat we kunnen garanderen dat we de juiste behandeling voorstellen.

Neem contact op of maak een afspraak

Wil je een afspraak maken voor jouw kind bij GoFysio? Dat kan heel eenvoudig via onze website. Op deze manier kunnen we jouw kind zo snel mogelijk verder helpen. Wil je eerst meer informatie ontvangen of heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op via het formulier op onze website, per mail of per telefoon. We komen hier dan zo snel mogelijk bij je op terug.

Meer weten? Bezoek onze informatiepagina’s

Hoe werkt het?

De fysiotherapeut

In verschillende Kenniscentra werken de therapeuten samen om de beste zorg voor de patiënt te kunnen realiseren. Daarnaast zijn er ook beweegprogramma’s, groepslessen en trainingen.

Kom langs!

Inloopspreekuur

Op verschillende locaties en tijdstippen kun je bij GoFysio terecht op het Inloopspreekuur. Het inloopspreekuur is bedoeld als je bij acute klachten snel gezien wilt worden door een fysiotherapeut. 

Hoe werkt het?

Zorgverzekeringen

Zorg en Verzekeringen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Helaas zijn de regels qua vergoedingen niet altijd even overzichtelijk. Lees meer over de meest voorkomende vragen.