Small Group Fysio

Verbeter je prestaties en voel je fitter

Bij GoFysio kun je Sporten in kleine groepjes onder begeleiding van een fysiotherapeut. Op verschillende locaties en meerdere momenten per dag worden de trainingen gegeven. De trainingen zijn voor iedereen toegankelijk die aan zijn conditie en fitheid wil werken. Door in kleine groepjes te sporten blijven de kosten laag maar de kwaliteit van de begeleiding is maximaal.

Train onder begeleiding van een (sport) fysiotherapeut

Een (sport) fysiotherapeut is dé specialist op het gebied van bewegen

Trainen onder begeleiding van een gespecialiseerde fysiotherapeut is de ideale manier om sterker te worden, je conditie te verbeteren en het voorkomen van blessures en klachten. De oefeningen worden afgestemd op jou persoonlijke doelstellingen, bijvoorbeeld Houding, Conditie, Kracht, Lenigheid of Coördinatie.

Training met variabele belasting voor een maximaal resultaat

Trainen met variabele belasting vergroot het leereffect van de hersenen, ook op latere leeftijd

De oefeningen bij GoFysio zijn maatwerk. Ook al zijn de trainingen in kleine groepjes, ieder doet zijn eigen oefeningen die speciaal worden uitgekozen. De oefeningen zijn zeer afwisselend, hierdoor is het motorisch leereffect groter en voorkomt het blessures. Dit komt doordat de belasting op het lichaam continue wordt aangepast. Daarnaast zorgt de afwisseling voor continue prikkeling zonder dat het saai wordt.

Kosten van Small Group Training

De kosten van Small Group Training variëren en zijn afhankelijk van de groepsgrootte. De prijzen starten bij 36 euro per maand. Bij ieder abonnement mag je naast de begeleide trainingen onbeperkt gebruik maken van onze fitness faciliteiten gedurende onze openingstijden.

Maak Direct een Afspraak voor een Gratis Proefles:

Bel of stuur een Whatsapp naar: 085 -06 56 333 of mail naar: info@gofysio.nl

Small Group Training, Nieuwegein, Utrecht, Amsterdam, Maarssen, Alphen a/d Rijn, Ter Aar.
Afspraak inplannen
Na aanmelding zal de behandeling zo snel mogelijk starten. Doorgaans wordt de behandeling binnen 48 uur gestart. Vergoeding van fysiotherapie komt uit de aanvullende verzekering, alleen bij sommige chronische aandoeningen is er een vergoeding uit de basis verzekering. Wanneer fysiotherapie vergoed wordt vanuit de aanvullende verzekering gaat het niet ten koste van het eigen risico.

Dit hebben we nodig
Voor fysiotherapie is geen verwijsbriefje nodig. Zorg wel dat je je burgerservicenummer bij de hand hebt. Na een telefoontje of aanmelding via het aanmeldformulier zal de fysiotherapeut snel de behandeling starten.

Behandelaar & Specialisaties bij GoFysio
GoFysio heeft en speciaal team van fysiotherapeuten, elk gespecialiseerd binnen een bepaald gebied. De fysiotherapeuten zijn uitstekend opgeleid en volgen continue scholing om zodoende altijd de best mogelijke zorg te kunnen bieden.

GoFysio biedt hoogwaardige specialistische zorg voor zoals bekkenfysiotherapie, behandeling bij voorkeurshouding en meer.

Aangesloten bij alle verzekeringsmaatschappijen
GoFysio heeft contracten met alle verzekeringsmaatschappijen. Een verwijsbriefje is in de meeste gevallen niet nodig, je kunt direct terecht. Fysiotherapie wordt vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Bij sommige chronische indicaties is (tijdelijke) vergoeding vanuit de basisverzekering mogelijk. Uw fysiotherapeut kan u hierover informeren.

Vragen? Of advies nodig?

Stuur ons een whatsapp bericht

Maak een afspraak of stel een vraag aan GoFysio via WhatsApp op jouw smartphone:

Stuur direct een appje

(ma tot vrij 8:00 tot 17:00)

Kom langs!

Maak een afspraak

Maak een afspraak bij een vestiging naar keuze! Bekijk welke vestigingen bij jou in de buurt zijn:

Afspraak inplannen

Afspraak plannen

Meer informatie nodig?

Voor aanmelden of meer informatie: bel of stuur een Whatsapp naar: 085 -06 56 333 of mail naar: info@gofysio.nl.

Maak vandaag nog een afspraak
Bekijk de inloopspreekuur tijden