Informatie

GoFysio Nieuwegein (Constructieweg)
Constructieweg 2a
3433 NN Nieuwegein
Nederland
Telefoon: 085-0656333
E-mail: info@gofysio.nl

Openingstijden

Vestiging

GoFysio Nieuwegein (Constructieweg)

GoFysio Nieuwegein (Constructieweg) is één van de vier fysiopraktijken van GoFysio in Nieuwegein. Hier kun je terecht voor de hoogste kwaliteit zorg op orthopedisch en neurologisch gebied. Zo zijn wij al jaren de specialist in Nieuwegein voor Manuele therapie en Dry needling. Ook kun je vanaf nu bij onze praktijk aan de Constructieweg terecht voor het beweegprogramma Energy Control Therapie bij chronische vermoeidheid.

GoFysio Nieuwegein heeft de status Pluspraktijk en voldoet daarmee aan de hoogste kwaliteitseisen binnen de fysiotherapie.

Locatie
GoFysio (Constructieweg) is gelegen in Vreeswijk en bevindt zich in Sportschool NewStyle. Binnen dit centrum kun je terecht voor de beste zorg op het gebied van fysiotherapie en revalidatie. Wij bieden hier Dry Needling, Manuele Therapie, Sportfysiotherpapie, Echografie, Shockwave therapie en meer.

Impressie van GoFysio Nieuwegein (Constructieweg)

Neem contact met ons op

Bij vragen staan we uiteraard voor je klaar. Hiervoor kun je contact met ons opnemen via het formulier op onze website, per mail of telefonisch. Wil je direct een afspraak maken bij onze fysiopraktijk in Nieuwegein aan de Constructieweg? Dat kan eenvoudig via de website.