Bart van Lambalgen

Fysiotherapeut i.o.

Gofysio Teamlid

Bart van Lambalgen

Hallo, Ik ben Bart en binnen GoFysio werkzaam als fysiotherapeut. Op dit moment ben ik in de afrondende fase van de opleiding.
Mijn visie op mijn huidige functie is het bieden van hoogwaardige zorg en begeleiding aan patiënten om hun fysieke gezondheid en welzijn te verbeteren.
Ik geloof dat elke persoon uniek is en een individuele aanpak vereist. Mijn doel is om mijn kennis en vaardigheden toe te passen, om de beste zorg te bieden en mijn patiënten te helpen bij het herstellen van blessures, het verminderen van pijn en het verbeteren van hun functionele capaciteiten.
In mijn werk vind ik het belangrijk om een open en vertrouwensrelatie op te bouwen met mijn patiënten. Ik luister naar hun zorgen en doelen, en werk samen met hen om een behandelplan op maat te ontwikkelen. Ik hecht veel waarde aan het bieden van educatie en het bevorderen van zelfmanagement, zodat mijn patiënten in staat zijn om actief deel te nemen aan hun herstelproces.

Naast mijn opleiding tot fysiotherapeut ben ik ook een gecertificeerde personal trainer en kettlebell trainer. Deze specialiteiten stellen mij in staat om mijn patiënten te begeleiden bij hun revalidatie en hen te helpen sterker en fitter te worden.
Buiten mijn werk beoefen ik graag fitness en crossfit. Het houdt me fit en ik geniet ervan om actief te zijn en mijn eigen fysieke grenzen te verleggen. Het stelt me ook in staat om beter te begrijpen wat mijn patiënten doormaken en om hen te motiveren om hun eigen doelen te bereiken.
Daarnaast vind ik het ook leuk om te hiken en doe ik aan trekking. Het verkennen van de natuur en het genieten van buitenactiviteiten helpt me ontspannen en tot rust te komen.
Ik kijk ernaar uit om mijn kennis en passie te delen met u als patiënt en hiermee het team van GoFysio te versterken!