Informatie

GoFysio Nieuwegein (Constructieweg)
Constructieweg 2a
Nieuwegein 3433 NN
Nederland
Telefoon: 030-6585901
E-mail: info@gofysio.nl

Openingstijden

Fysiotherapie Nieuwegein Constructieweg

Als je op zoek bent naar fysiotherapie Nieuwegein Constructieweg, dan moet je bij GoFysio zijn. Ook als het gaat om manuele therapie en dry needling kun je hier terecht. De vestiging aan de Constructieweg is één van de 4 locaties van GoFysio in Nieuwegein. Binnen dit centrum kun je terecht voor de beste zorg op het gebied van fysiotherapie en revalidatie. Wij bieden hier onder meer Dry Needling, Manuele Therapie, Sportfysiotherapie, Echografie, Shockwave therapie en meer.

Wil je meer informatie ontvangen over onze praktijk? Neem dan gerust contact op.

Fysiotherapie Nieuwegein Constructieweg | GoFysio staat voor je klaar

GoFysio bestaat al meer dan 12 jaar en inmiddels zijn er ruim 20 vestigingen in de regio Utrecht, Nieuwegein, Amsterdam en Alphen aan de Rijn. We vinden klantvriendelijkheid, service en de beste zorg het allerbelangrijkst. Daarom bieden wij iedere patiënt de zorg die hij of zij nodig heeft, zodat de klachten zo snel mogelijk verholpen kunnen worden.

Sinds 2011 zijn we een PLUS praktijk. Dat houdt in dat we bij de beste fysiopraktijken van Nederland behoren. Deze keuring is erg streng en worden we meerdere keren per jaar extern geauditeerd. Ook vinden er continue verbeteringen plaats. Kortom, als je op zoek bent naar Fysiotherapie Nieuwegein Constructieweg, dan ben je bij GoFysio in de juiste handen.

Neem contact met ons op

Bij vragen staan we uiteraard voor je klaar. Hiervoor kun je contact met ons opnemen via het formulier op onze website, per mail of telefonisch. Wil je direct een afspraak maken bij fysiotherapie Nieuwegein Constructieweg? Deze kun je eenvoudig inplannen via de website. Wij helpen je graag verder!