Informatie

GoFysio365 Amsterdam-Zuidoost
Snijdersbergweg 97
1105 AN Amsterdam
Nederland
Telefoon: 085-0656333
E-mail: info@gofysio.nl

Openingstijden

Fysiotherapie Amsterdam Zuid

Ben je op zoek naar fysiotherapie in Amsterdam Zuid? Dan ben je bij GoFysio zeker aan het juiste adres! wij staan voor je klaar en zorgen er voor dat jij je zo snel mogelijk weer de oude voelt. Onze praktijk bestaat inmiddels 12 jaar en we hebben meer dan 20 vestigingen en ruim 50 medewerkers. Al deze medewerkers hebben hun eigen specialisme, waardoor jij altijd op de beste manier geholpen kunt worden.

Wil je meer weten over onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op!

Fysiotherapie in Amsterdam Zuid | GoFysio staat voor je klaar

Er zijn verschillende (chronische) klachten waardoor je een acuut problemen kunt ondervinden in het dagelijks leven. Tijdens de intake bespreekt de therapeut van GoFysio de klachten en vormt een behandelplan om met een effectieve aanpak de klacht uit de weg te gaan. Iedereen is anders en daarom is ook ieder behandelplan anders. Wij denken met je mee en bekijken wat de beste aanpak is in jouw situatie. Het is ons doel om je zo snel mogelijk van de klachten af te helpen.

Sinds 2011 heeft GoFysio de status PLUS praktijk, deze status wordt alleen gegeven aan de beste praktijken van Nederland. Hiervoor gelden strenge eisen, zo wordt GoFysio meerdere keren per jaar extern geauditeerd, vinden er continue verbeter processen plaats en worden onze resultaten door een externe organisatie beoordeeld. Wij kunnen je dus altijd de allerbeste zorg garanderen.

Maak direct een afspraak

Je kunt er voor kiezen om direct een afspraak in te plannen via de website, zodat we naar je klacht of blessure kunnen kijken. Ook is het mogelijk om binnen te lopen tijdens één van onze inloopspreekuren. Je hoeft hiervoor geen afspraak te maken en zit nergens aan vast! GoFysio staat voor je klaar.

Medewerkers op deze locatie

Janet Oorburg Fysio Nieuwegein

Janet Oorburg