Informatie

GoFysio Maarssen
Ambachtsweg 54
Utrecht 3542 DH
Nederland
Telefoon: 030-6585901
E-mail: info@gofysio.nl

Openingstijden

Vestiging

Fysiotherapeut Maarssen

Ben je op zoek naar een Fysiotherapeut Maarssen

Dan kun je absoluut bij GoFysio terecht. Wij bieden namelijk zeer hoogwaardige fysiotherapie maar ook in manuele therapie en sportfysiotherapie zijn wij gespecialiseerd. Daarnaast zijn wij uitstekend bereikbaar vanuit Maarssen en vanaf de A2 via de Zuilense Ring.

Onze praktijk voor Fysiotherapie in Maarssen is gevestigd in Sportcentrum Newstyle. Dit biedt verschillende voordelen, zo beschikken wij hierdoor over een enorme oefen- en revalidatie ruimte, daarnaast is het er altijd gezellig en kunt u heerlijke koffie drinken terwijl u wacht. Verder zijn we makkelijk beschikbaar voor leden van NewStyle maar uiteraard kun je ook bij ons terecht wanneer je geen lid bent van het sportcentrum.

De kwaliteit van Fysiotherapeut Maarssen

GoFysio is op gericht in 2007 en sindsdien voldoen wij aan de hoogste kwaliteitscriteria binnen de fysiotherapie. Dat betekent dat ons centrum 2 keer per jaar extern wordt geauditeerd, onze fysiotherapeuten allen lid zijn van Stichting Keurmerk Fysiotherapie en zeer goed zijn opgeleid.

Wetenschappelijke programma’s

GoFysio is opgericht vanuit wetenschappelijk oogpunt. Dat betekent dat alle behandelingen zo veel mogelijk zijn gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek. Als voorbeeld maken wij gebruik van wetenschappelijke protocollen en onderzoeken. 25% van onze therapeuten hebben daarnaast een wetenschappelijke opleiding gevolgd. Dit is direct zichtbaar en merkbaar tijdens het bezoek aan onze praktijk.

GoFysio Maarssen
Shockwave Fysiotherapeut Maarssen

Behandelingen Fysiotherapeut Maarssen

Knie-, Enkel-, Voetklachten

De fysiotherapeuten in Maarssen hebben veel ervaring in het behandelen van klachten aan de benen zoals bijvoorbeeld knieklachten of een verzwikte enkel. Deze “sportklachten” komen veelvuldig bij sporten voor maar het kan ook in het dagelijks leven ontstaan doordat je bijvoorbeeld een misstap maakt. De fysiotherapeut Maarssen kan je hierbij helpen. Door gericht onderzoek, eventueel met echografie, kan een effectieve behandeling worden ingezet. Zoals tapen, Dry Needling en training of oefentherapie. Zo ben je snel weer op de been.

Arm-, Nek-, Schouderklachten

Pijn aan de arm, schouder of nek komt zeer veel voor. Bijvoorbeeld door veelvuldig computerwerk, maar ook bij balsporten kunnen schouderklachten voorkomen. Onze therapeuten in Maarssen zijn gespecialiseerd in het behandelen van deze sportklachten. Ook als de klachten van de nek spannings- gerelateerd zijn dan kunnen wij daar uitstekend bij helpen.

Rug- & Bekkenklachten

Bij Fysiotherapeut Maarssen kun je ook Rug & Fit volgen, dit is een programma voor aanhoudende rugklachten, volledig gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek. Wanneer je langer dan 4 weken rugklachten hebt of pijn in de rug wat steeds terug komt dan is dit programma voor jou geschikt. Onder leiding van een van onze fysiotherapeuten in Maarssen ga je gedurende 12 weken aan de slag.

Hoofdpijn-, en Duizeligheid

Voornamelijk spanningshoofdpijn komt veel voor. Deze vorm van hoofdpijn komt vaak door teveel spierspanning vanuit de nek. Dit kan bijvoorbeeld ontstaan door veelvuldig bureau werk, maar ook studenten hebben hier vaak last van. Bij GoFysio in Maarssen werkt de fysiotherapeut met een wetenschappelijke behandelmethode. Hiermee ben je binnen 9 weken van je hoofdpijnklachten af en de kans op terugkeer is minimaal.

Behandelen van Peesklachten

De Fysiotherapeut Maarssen is ook gespecialiseerd in het behandelen van Achillespeesklachten en Hielspoorbehandeling. Via een speciale wetenschappelijke methode waarbij we gebruik maken van PNE, Shockwavetherapie en Flywheel training. Via deze methode lukt het ons om 90% van de chronische peesklachten te verhelpen.

Afspraak maken bij Fysiotherapeut Maarssen

Het is mogelijk direct een afspraak te maken via het afsprakenformulier op de website. Daarnaast kun je je ook aanmelden of meer informatie opvragen via: tel of stuur een Whatsapp naar: 085 -06 56 333 of mail naar: info@gofysio.nl.

Medewerkers op deze locatie

GoFysio Nieuwegein

Oliver Skambraks

Fleur Hoek Fysiotherapie Maarssen

Fleur Hoek