Informatie

GoFysio365 Alphen aan den Rijn
Euromarkt 6
2408 BL Alphen aan den Rijn
Nederland
Telefoon: 085-0656333
E-mail: info@gofysio.nl

Openingstijden

Fysiotherapeut Alphen aan den Rijn

Ben je op zoek naar een fysiotherapeut Alphen aan den Rijn? Dan ben je bij GoFysio aan het juiste adres. GoFysio heeft verschillende locaties, waaronder een praktijk in Alphen aan de Rijn. Deze praktijk is gespecialiseerd in sport en orthopedie, zoals knieklachten, schouder- en rugpijn. Daarnaast kun je ook voor chronische klachten zoals chronische vermoeidheid en neurologische aandoeningen bij onze fysiotherapeut in Alphen terecht.

Onze praktijk in Alphen aan den Rijn bevindt zich binnen Fitness365. Uiteraard is deze vestiging niet alleen bedoeld voor bezoekers van het sportcentrum maar ook zonder klant van 365 te zijn, kun je bij GoFysio in Alphen aan den Rijn terecht.

Plan direct een afspraak bij ons in via de website!

Bereikbaarheid Fysiotherapeut Alphen aan den Rijn

De praktijk is uitstekend bereikbaar en is gelegen in het centrum van Alphen aan den Rijn. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid direct naast de praktijk of in de parkeergarage. De praktijk bevindt zich in Winkelboulevard Da Vinci aan de Euromarkt in Alphen aan den Rijn. Bij binnenkomst bij Fitness365 vindt je de fysiotherapie direct achter de receptie van sportschool.

Fysiotherapeut Alphen aan den Rijn | GoFysio staat voor je klaar

GoFysio bestaat al meer dan 16 jaar en heeft inmiddels meer dan 20 vestigingen in de regio Utrecht, Nieuwegein, Amsterdam & Alphen aan den Rijn. Daarnaast zijn er ruim 50 medewerkers werkzaam bij ons. De hoogste kwaliteit zorg, uitstekende service en een goede klantvriendelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel. Iedereen is anders en daarom zorgen we er voor dat iedereen op een persoonlijke en fijne manier wordt geholpen.

We hebben verschillende specialismen zodat we iedere patiënt bij zijn of haar probleem kunnen helpen. Je kunt bij ons bijvoorbeeld terecht voor Rug en Bekkenklachten, Knie- Onderbeen- voetklachten, Nek- Schouder- Armklachten, Hoofdpijn en duizeligheid en Neurologische klachten.

Daarnaast kun je bij GoFysio in Alphen aan den Rijn terecht voor begeleiding bij het sporten.

Maak direct een afspraak

Ben jij benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen als fysiotherapeut Alphen aan de Rijn? Twijfel dan niet om een afspraak in te plannen. Dit kan heel eenvoudig via onze website. Daarnaast kun je uiteraard ook eerst contact met ons opnemen als je nog vragen hebt of meer informatie wilt ontvangen. GoFysio helpt je graag verder!

Vestiging Amsterdam
GoFysio365 Alphen aan den Rijn