Informatie

GoFysio365 Amsterdam-Zuidoost
Snijdersbergweg 97
1105 AN Amsterdam
Nederland
Telefoon: 085-0656333

Openingstijden

Terug naar overzicht

Fysio Amsterdam zuid

Als je op zoek bent naar een fysio in Amsterdam zuid, dan ben je aan het juiste adres bij GoFysio! Al meer dan 12 jaar werken onze therapeuten samen, om voor onze patiënten de beste zorg te kunnen realiseren. Inmiddels hebben wij al meer dan 20 vestigingen zitten in de regio Alphen aan den Rijn, Nieuwegein, Amsterdam en Utrecht. Naast dat je bij ons terecht kunt voor fysiotherapie, kun je bij ons ook groepslessen, trainingen en beweegprogramma’s volgen.

Ben je benieuwd naar wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.

Fysio in Amsterdam zuid | GoFysio actieve therapie

Je kunt met verschillende aandoeningen langskomen bij GoFysio. Om een behandelplan op te stellen, kun je bij ons langskomen voor een intake gesprek. Hierbij worden jouw klachten besproken en een klein onderzoek gedaan. Vervolgens wordt er gekeken naar hoe we de klachten kunnen verhelpen en wordt het behandelplan opgesteld. Op onze website vind je een lijst aan klachten die wij allemaal kunnen behandelen. Hierbij vind je ook informatie over het ontstaan van de klachten, tips en hoe het eventueel behandeld kan worden.

Zorgverzekering met fysiotherapie

Iedereen heeft een zorgverzekering die bij hem of haar past. Het is daarom goed om van tevoren te informeren waar je precies allemaal verzekerd voor bent en wat je vergoed krijgt. Sommige mensen hebben geen recht op een vergoeding. Het is goed om dit te weten, zodat je niet onnodig voor verassingen komt te staan. Op onze website vind je een lijst met veel gestelde vragen. Hier kunt een kijkje nemen voor meer informatie.

Neem contact met ons op

Wil je langskomen bij de fysio in Amsterdam zuid? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak voor een intake gesprek. Wij hopen je snel te kunnen ontvangen bij GoFysio!

Meteen een afspraak inplannen

Medewerkers op deze locatie

Janet Oorburg Fysio Nieuwegein

Janet Oorburg

GoFysio Nieuwegein

Oliver Skambraks