Informatie

GoFysio365 Alphen aan den Rijn
Euromarkt 6
2408 BL Alphen aan den Rijn
Nederland
Telefoon: 085-0656333
E-mail: info@gofysio.nl

Openingstijden

Fysio Alphen

Ben je op zoek naar een fysio in Alphen? Dan ben je bij GoFysio zeker aan het juiste adres! Wij hebben verschillende praktijken, zo ook in Alphen aan de Rijn. Bij GoFysio kun je terecht met allerlei soorten lichamelijke problemen en klachten. Onze professionals hebben ieder hun eigen specialisme, waardoor we je altijd op de juiste manier kunnen helpen.

Maak direct een afspraak!

Fysio Alphen | GoFysio staat voor je klaar

De praktijk is uitstekend bereikbaar en is gelegen in het centrum van Alphen aan den Rijn. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid direct naast de praktijk of in de parkeergarage. De praktijk bevindt zich in Winkelboulevard Da Vinci aan de Euromarkt in Alphen aan den Rijn. Bij binnenkomst bij Fitness365 vindt je de fysiotherapie direct achter de receptie van sportschool.

GoFysio bestaat al meer dan 16 jaar en heeft inmiddels meer dan 20 vestigingen in de regio Utrecht, Nieuwegein, Amsterdam & Alphen aan den Rijn. Daarnaast zijn er ruim 50 medewerkers werkzaam bij ons. De hoogste kwaliteit zorg, uitstekende service en een goede klantvriendelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel. Iedereen is anders en daarom zorgen we er voor dat iedereen op een persoonlijke en fijne manier wordt geholpen.

In verschillende Kenniscentra werken therapeuten samen om de beste zorg voor de patiënt te kunnen realiseren. Deze kenniscentra zijn:

  • Rug & Bekken
  • Knie, Onderbeen & Voet
  • Nek, Schouder, Arm
  • Hoofdpijn & Duizeligheid
  • Begeleiding bij Kanker
  • Neurologie

Daarnaast kun je bij GoFysio terecht voor een breed scala aan beweegprogramma’s, groepslessen en trainingen.

Kom met ons in contact!

Heb je vragen of kunnen we je ergens anders bij helpen? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers staan voor je klaar. GoFysio helpt je om je zo snel mogelijk weer de beste versie van jezelf te voelen!

Vestiging Amsterdam
GoFysio365 Alphen aan den Rijn