Informatie

GoFysio365 Alphen aan den Rijn
Euromarkt 6
2408 BL Alphen aan den Rijn
Nederland
Telefoon: 085-0656333
E-mail: info@gofysio.nl

Openingstijden

Fysio Alphen aan de Rijn

Ben je op zoek naar een fysio in Alphen aan de Rijn? Dan ben je bij GoFysio helemaal aan het juiste adres! Onze medewerkers staan graag voor je klaar en helpen je om je zo snel mogelijk weer de oude te voelen. Onze therapeuten hebben veel ervaring en hebben allemaal hun eigen specialisme. Hierdoor weet je zeker dat je bij ons de juiste behandeling krijgt. Of het nu gaat om een sportblessure, chronische klachten of een neurologische aandoening zoals een dwarslaesie, ons team van specialisten staat voor je klaar!

Plan direct een afspraak in via onze website.

Fysio Alphen aan de Rijn | GoFysio staat voor je klaar

GoFysio bestaat al meer dan 12 jaar en heeft inmiddels meer dan 20 vestigingen in de regio Utrecht, Nieuwegein, Amsterdam & Alphen aan den Rijn. Er zijn meer dan 50 medewerkers werkzaam, met ieder hun eigen specialisme. Dit hebben we bereikt door het bieden van de hoogste kwaliteit zorg, uitstekende service en een prettige klantvriendelijkheid.

In verschillende kenniscentra werken de therapeuten samen om de beste zorg te kunnen bieden aan onze patiënten. Deze kenniscentra zijn:

  • Rug & Bekken
  • Knie, Onderbeen & Voet
  • Nek, Schouder, Arm
  • Hoofdpijn & Duizeligheid
  • Begeleiding bij Kanker
  • Neurologie

Daarnaast bieden we ook verschillende beweegprogramma’s, groepslessen en trainingen aan. Kortom, bij GoFysio kun je terecht voor sportfysio tot manuele therapie en revalidatie.

Neem contact met ons op of kom langs!

Heb je vragen? Uiteraard kun je contact met ons opnemen om ze te stellen, maar we hebben ook inloopspreekuren. Hiervoor hoef je geen afspraak te maken, maar je kunt vrijblijvend langskomen om je klacht te laten zien. Onze therapeuten zullen dan kort maar grondig onderzoek doen en daarna een advies geven. Op de website kun je zien wanneer je bij welke vestiging terecht kunt.

Vestiging Amsterdam
GoFysio365 Alphen aan den Rijn