Covid fysiotherapie

Bij GoFysio kunt u terecht voor covid fysiotherapie

Covid fysiotherapie ondersteunt u bij een snel herstel van covid gerelateerde klachten. Iedereen met aanhoudende klachten kan deelnemen aan het programma. Of u nu in het ziekenhuis heeft gelegen of niet en of u nu een positieve test heeft gehad of niet. Uw huisarts of specialist bepaalt of uw klachten zijn te wijten aan covid. Tijdens covid fysiotherapie gaat u met een gespecialiseerde fysiotherapeut aan de slag om snel en verantwoord te herstellen.

Corona fysiotherapie
Corona revalidatie

Herstel van klachten na een besmetting met het Covid-19 virus

Ervaart u na een besmetting nog klachten van het Covid-19 virus? Dan biedt corona fysiotherapie uitkomst. Tijdens dit programma helpen wij u fitter worden, uw spieren versterken en uw ademhaling verbeteren. Om zo verantwoord mogelijk te werk te gaan, houden we contact met uw huisarts en specialisten in het ziekenhuis.

Covid fysiotherapie bij GoFysio

Kiest u voor covid fysio bij GoFysio? Dan krijgt u begeleiding van een gespecialiseerde fysiotherapeut. U kunt ervoor kiezen om een één op één programma of groepsprogramma te volgen. Bij het groepsprogramma traint u in een groep met mensen die hetzelfde als u doormaken. Ongeacht het programma dat u kiest zullen we altijd starten met een uitgebreide intake. Zo kunnen we het programma afstemmen op uw gezondheid en uw kunnen. Vervolgens gaan we twee of drie keer per week aan de slag met fysiotherapie. Dit doen we gedurende 20 weken. In deze periode gaat u oefenen en revalideren om te herstellen van uw klachten. Tijdens deze periode zullen we twee keer uw vooruitgang evalueren.

Locaties en tijden van het programma voor herstel na corona
  • Veldhuizen: maandag en woensdag 11.00-12.00 uur (Coronatherapeut: Maaike)
  • Nieuwegein: dinsdag en donderdag 9.00-10.00 uur (Coronatherapeut: Hidde)
  • Terwijde: dinsdag en vrijdag 13.00-14.00 uur (Coronatherapeuten: Fleur en Jasper)

Vergoeding voor fysiotherapie na een covid besmetting

Covid fysiotherapie wordt vergoed vanuit de basisverzekering. Wel gaat het ten koste van het eigen risico. U kunt nog tot 1 augustus 2022 van deze vergoeding gebruikmaken. Er zit echter wel een maximum aan. De vergoeding geldt enkel voor een periode van zes maanden en 50 behandelingen. Bij uitzondering kan een verlenging van zes maanden worden aangevraagd.

Vragen? Of advies nodig?
Stuur ons een whatsapp bericht

Maak een afspraak of stel een vraag aan GoFysio via WhatsApp op jouw smartphone:

(ma tot vrij 8:00 tot 17:00)

Kom langs!

Maak een afspraak

Maak nu een afspraak bij een van de vestigingen van GoFysio

Vestigingen

Onze gespecialiseerde fysiotherapeuten:
Maaike van Alste GoFysio Utrecht (Terwijde)

Maaike

GoFysio Nieuwegein

Hidde

Fleur Hoek Fysiotherapie Maarssen

Fleur

Jasper Nijenhuis GoFysio

Jasper

Aanmelden voor covid fysiotherapie

Wilt u snel en verantwoord herstellen van aanhoudende covid klachten? Onze gespecialiseerde fysiotherapeuten helpen u graag! Neem contact met ons op om uzelf aan te melden of eventuele vragen over covid fysiotherapie te stellen. Wij zijn telefonisch en via WhatsApp te bereiken op 085-06 56 333 en per e-mail via info@gofysio.nl.

Afspraak plannen
Meer informatie nodig?

Voor aanmelden of meer informatie: bel of stuur een Whatsapp naar: 085 -06 56 333 of mail naar: info@gofysio.nl.