Bekken fysiotherapeut

De bekkenbodemspieren zorgen voor ondersteuning van alle organen. Als je hier problemen mee ondervindt door bijvoorbeeld een zwangerschap of een operatie, dan is dit erg vervelend. In dat geval kan een bekken fysiotherapeut uitkomst bieden. GoFysio heeft een team van specialisten klaar staan om jou te kunnen helpen. Zowel bij kinderen als bij volwassenen leveren we de zorg die nodig is. Wij beschikken over ruime ervaring en expertise en een groot netwerk van specialisten.

Wil je meer informatie over onze dienstverlening? Of heb je andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Bekken fysiotherapeut | GoFysio helpt je verder

Bij GoFysio werken we vanuit de visie van het biopsychosociale model, dat wil zeggen dat we bekijken hoe de klachten zijn ontstaan en welke factoren er mee spelen in het in stand houden van de klachten. Daarnaast kunnen we ook gebruik maken van Maple, Echografie en Flowmetrie. Hierdoor weten we zeker dat we de juiste diagnose kunnen stellen. Aan de hand van deze diagnose wordt het behandelplan opgesteld en wordt je eventueel doorverwezen binnen ons netwerk.

Ook kinderen kunnen wij ons terecht. Onze kinderfysiotherapeut is speciaal opgeleid om kinderen te begeleiden wanneer zij bijvoorbeeld last hebben van bedplassen en/of obstipatie.

Kom met ons in contact of maak direct een afspraak

Mocht je nog vragen hebben over onze werkwijze of behandelingen van de bekken fysiotherapeut, dan kun je contact opnemen via het formulier op onze website, per mail of telefonisch. We komen dan zo snel mogelijk op je vraag terug en geven je alle nodige informatie. Ook is het mogelijk om direct een afspraak in te plannen via de website. Zo kunnen we direct de oorzaak van het probleem achterhalen en de behandeling starten. GoFysio staat voor je klaar!

Afspraak maken

Wilt u een behandeling bij de bekkenfysiotherapeut, neem dan contact op via (telefoon of whatsapp): 085-06 56 333 of mail naar: info@gofysio.nl

Afspraak inplannen
Na aanmelding zal de behandeling zo snel mogelijk starten. Doorgaans wordt de behandeling binnen 48 uur gestart. Zo nodig komt de fysiotherapeut bij u aan huis. In sommige gevallen wordt dat zelfs aangeraden. Vergoeding van fysiotherapie zit in de basisverzekering, alle noodzakelijke behandelingen worden vergoed. Fysiotherapie gaat ook niet ten koste van het eigen risico.

Dit hebben we nodig
Voor fysiotherapie is geen verwijsbriefje nodig. Zorg wel dat u het burgerservicenummer van uw kind bij de hand heeft. Na een telefoontje of aanmelding via het aanmeldformulier zal de fysiotherapeut snel de behandeling starten.

Behandelaar & Specialisaties bij GoFysio
GoFysio heeft en speciaal team van fysiotherapeuten, elk gespecialiseerd binnen een bepaald gebied. De fysiotherapeuten zijn uitstekend opgeleid en volgen continue scholing om zodoende altijd de best mogelijke zorg te kunnen bieden.

GoFysio biedt hoogwaardige specialistische zorg voor zoals bekkenfysiotherapie, behandeling bij voorkeurshouding en meer.

Aangesloten bij alle verzekeringsmaatschappijen
GoFysio heeft contracten met alle verzekeringsmaatschappijen. Fysiotherapie wordt vergoed vanuit de basisverzekering. Een aanvullende verzekering is niet nodig. Ook een verwijsbriefje is in de meeste gevallen niet nodig, u kunt direct terecht. Fysiotherapie gaat ook niet ten koste van het eigen risico.

Vragen? Of advies nodig?

Stuur ons een whatsapp bericht

Maak een afspraak of stel een vraag aan GoFysio via WhatsApp op jouw smartphone:

Stuur direct een appje

(ma tot vrij 8:00 tot 17:00)

Kom langs!

Maak een afspraak

Maak een afspraak bij een vestiging naar keuze! Bekijk welke vestigingen bij jou in de buurt zijn:

Afspraak inplannen

Afspraak plannen

Meer informatie nodig?

Voor aanmelden of meer informatie: bel of stuur een Whatsapp naar: 085 -06 56 333 of mail naar: info@gofysio.nl.

Maak vandaag nog een afspraak
Bekijk de inloopspreekuur tijden