Informatie

GoFysio365 Amsterdam-Zuidoost
Snijdersbergweg 97
1105 AN Amsterdam
Nederland
Telefoon: 085-0656333
E-mail: info@gofysio.nl

Openingstijden

Informatie

GoFysio Amsterdam (Valkenburgerstraat)
Valkenburgerstraat 188e
1011 NC Amsterdam
Nederland
Telefoon: 020-6183578
E-mail: contact@gofysio.nl

Openingstijden

Informatie

GoFysio@BeyondFit Amsterdam (Tweede Kostverlorenkade)
Tweede Kostverlorenkade 130 hs
1053 SE Amsterdam
Nederland
Telefoon: 020-6183578
E-mail: contact@gofysio.nl

Openingstijden

Informatie

GoFysio Amsterdam (De Baarsjes)
Magalhaensplein 15-A
1057 VD Amsterdam
Nederland
Telefoon: 020-6183578
E-mail: contact@gofysio.nl

Openingstijden

Amsterdam Fysiotherapie

Woon je in Amsterdam en ben je op zoek naar fysiotherapie? GoFysio staat voor je klaar! We hebben verschillende praktijken, waaronder ook een aantal in Amsterdam. Er zijn verschillende (chronische) klachten waardoor je een acuut problemen kunt ondervinden in het dagelijks leven. Tijdens de intake bespreekt de therapeut van GoFysio de klachten en vormt een behandelplan om met een effectieve aanpak de klacht uit de weg te gaan.

Heb je vragen? Neem contact met ons op!

Amsterdam Fysiotherapie | GoFysio staat voor je klaar

Bij GoFysio heeft elke therapeut zijn of haar eigen specialisme. Hierdoor kunnen we jou altijd op de beste manier helpen en ben je verzekerd van de juiste aanpak waardoor je weer snel de oude zult zijn. Sinds 2011 heeft GoFysio de status PLUS praktijk, deze status wordt alleen gegeven aan de beste praktijken van Nederland. Hiervoor gelden strenge eisen, zo wordt GoFysio meerdere keren per jaar extern geauditeerd, vinden er continue verbeter processen plaats en worden onze resultaten door een externe organisatie beoordeeld. Zo houden we de kwaliteit van onze behandelingen hoog.

Op onze website kun je al veel lezen over de verschillende klachten en aandoeningen die wij in ons werk tegen komen. Zo kun je je al inlezen over de behandelingen.

Neem contact met ons op!

Heb je nog vragen of wil je meer weten over onze werkwijze? Wij staan voor je klaar om je alle nodige informatie te geven. Neem contact met ons op via het formulier op onze website, via WhatsApp of telefonisch. We komen hier dan zo snel mogelijk bij je op terug. Daarnaast is het ook mogelijk om direct een afspraak in te plannen, zodat we direct naar je klacht kunnen kijken. GoFysio staat voor je klaar!

GoFysio365 Amsterdam Zuidoost
Vestiging Amsterdam

Medewerkers op deze locatie

Janet Oorburg Fysio Nieuwegein

Janet Oorburg

GoFysio Nieuwegein

Oliver Skambraks