Aandoeningen

Stijfheid bij Kanker

Behandeling bij kanker geeft vaak vervelende ‘bij’-effecten zoals pijn en stijfheid. Dit is heel vervelend maar er is meestal iets aan te doen.

Littekenweefsel bij Kanker

Bij operatieve verwijdering van een tumor of lymfeklier ontstaat een litteken. Wanneer dit litteken dichtbij of op een gewricht ligt, kan dat de beweeglijkheid van dit gewricht beperken.

Langdurige en herhaalde bestralingen kunnen bovendien fibrosering van de huid en onderliggend bindweefsel veroorzaken. Het weefsel verliest daarmee zijn rekbaarheid waardoor het eerder strak staat. Hierdoor kun je minder goed bewegen.

Behandeling

Wanneer er sprake is van mobiliteitsbeperkingen, zal de fysiotherapeut beoordelen wat de oorzaak is voor deze beperking. De behandeling kan bestaan uit oefentherapie, bindweefselmassage en mobilisaties. Waar nodig zal ook een manuele therapeut of schouderspecialist worden ingeschakeld.

Door speciale technieken zorgen wij ervoor dat het litteken mooi zacht wordt en alles weer prettig en pijnloos aanvoelt.

Afspraak maken?

Wil je een afspraak maken voor behandeling? Bel: 030-6585901 of mail naar: info@gofysio.nl.

Afspraak inplannen
Na aanmelding zal de behandeling zo snel mogelijk starten. Doorgaans wordt de behandeling binnen 48 uur gestart. Zo nodig komt de fysiotherapeut bij je aan huis. In sommige gevallen wordt dat zelfs aangeraden. Vergoeding van fysiotherapie zit in de basisverzekering, alle noodzakelijke behandelingen worden vergoed. Fysiotherapie gaat ook niet ten koste van het eigen risico.

Dit hebben we nodig
Voor fysiotherapie is geen verwijsbriefje nodig. Zorg wel dat je het burgerservicenummer van je kind bij de hand hebt. Na een telefoontje of aanmelding via het aanmeldformulier zal de fysiotherapeut snel de behandeling starten.

Behandelaar & Specialisaties bij GoFysio
GoFysio heeft en speciaal team van fysiotherapeuten, elk gespecialiseerd binnen een bepaald gebied. De fysiotherapeuten zijn uitstekend opgeleid en volgen continue scholing om zodoende altijd de best mogelijke zorg te kunnen bieden.

GoFysio biedt hoogwaardige specialistische zorg voor zoals bekkenfysiotherapie, behandeling bij voorkeurshouding en meer.

Aangesloten bij alle verzekeringsmaatschappijen
GoFysio heeft contracten met alle verzekeringsmaatschappijen. Fysiotherapie wordt vergoed vanuit de basisverzekering. Een aanvullende verzekering is niet nodig. Ook een verwijsbriefje is in de meeste gevallen niet nodig, je kunt direct terecht. Fysiotherapie gaat ook niet ten koste van het eigen risico.

Vragen? Of advies nodig?

Stuur ons een whatsapp bericht

Maak een afspraak of stel een vraag aan GoFysio via WhatsApp op jouw smartphone:

Stuur direct een appje

(ma tot vrij 8:00 tot 17:00)

Kom langs!

Maak een afspraak

Maak een afspraak bij een vestiging naar keuze! Bekijk welke vestigingen bij jou in de buurt zijn:

Afspraak inplannen

Afspraak plannen

Meer informatie nodig?

Voor aanmelden of meer informatie: bel of stuur een Whatsapp naar: 085 -06 56 333 of mail naar: info@gofysio.nl.

Maak vandaag nog een afspraak
Bekijk de inloopspreekuur tijden