Overige indicatie

Sporten met een beperking

Ieder mens moet in staat gesteld worden om te kunnen sporten en bewegen. Ook voor mensen met een lichamelijke beperking heeft GoFysio mogelijkheden, want sporten is voor iedereen! Misschien heeft u een chronische ziekte. of een visuele, lichamelijke of geestelijke beperking. Plezier in bewegen staat centraal bij GoFysio.

Op alle vestigingen van GoFysio zijn er oefenruimtes met professionele fitness- en krachtapparatuur. Tijdens de training wordt u begeleid door een fysiotherapeut die aandacht besteedt aan uw lichamelijke beperking of aandoening. U krijgt een persoonlijk trainingsprogramma. Samen met de fysiotherapeut wordt gewerkt aan conditie, kracht, gevoel voor beweging en coördinatie waarbij fitheid en vitaliteit centraal staan.

Heeft u lichamelijke beperkingen, een chronische ziekte, een blessure of bent u lange tijd inactief geweest, dan is het verstandig om begeleid te worden bij het opbouwen van de training, zodat u op een veilige en verantwoorde wijze uw gezondheid en fitheid kunt onderhouden en of bevorderen.

Afspraak inplannen
Na aanmelding zal de behandeling zo snel mogelijk starten. Doorgaans wordt de behandeling binnen 48 uur gestart. Zo nodig komt de fysiotherapeut bij je aan huis. In sommige gevallen wordt dat zelfs aangeraden. Vergoeding van fysiotherapie zit in de basisverzekering, alle noodzakelijke behandelingen worden vergoed. Fysiotherapie gaat ook niet ten koste van het eigen risico.

Dit hebben we nodig
Voor fysiotherapie is geen verwijsbriefje nodig. Zorg wel dat je het burgerservicenummer van je kind bij de hand hebt. Na een telefoontje of aanmelding via het aanmeldformulier zal de fysiotherapeut snel de behandeling starten.

Behandelaar & Specialisaties bij GoFysio
GoFysio heeft en speciaal team van fysiotherapeuten, elk gespecialiseerd binnen een bepaald gebied. De fysiotherapeuten zijn uitstekend opgeleid en volgen continue scholing om zodoende altijd de best mogelijke zorg te kunnen bieden.

GoFysio biedt hoogwaardige specialistische zorg voor zoals bekkenfysiotherapie, behandeling bij voorkeurshouding en meer.

Aangesloten bij alle verzekeringsmaatschappijen
GoFysio heeft contracten met alle verzekeringsmaatschappijen. Fysiotherapie wordt vergoed vanuit de basisverzekering. Een aanvullende verzekering is niet nodig. Ook een verwijsbriefje is in de meeste gevallen niet nodig, je kunt direct terecht. Fysiotherapie gaat ook niet ten koste van het eigen risico.

Vragen? Of advies nodig?

Stuur ons een whatsapp bericht

Maak een afspraak of stel een vraag aan GoFysio via WhatsApp op jouw smartphone:

Stuur direct een appje

(ma tot vrij 8:00 tot 17:00)

Kom langs!

Maak een afspraak

Maak een afspraak bij een vestiging naar keuze! Bekijk welke vestigingen bij jou in de buurt zijn:

Afspraak inplannen

Afspraak plannen

Meer informatie nodig?

Voor aanmelden of meer informatie: bel of stuur een Whatsapp naar: 085 -06 56 333 of mail naar: info@gofysio.nl.

Maak vandaag nog een afspraak
Bekijk de inloopspreekuur tijden