Overige indicatie

Sporten met een beperking

Ieder mens moet in staat gesteld worden om te kunnen sporten en bewegen. Ook voor mensen met een lichamelijke beperking heeft GoFysio mogelijkheden, want sporten is voor iedereen! Misschien heeft u een chronische ziekte. of een visuele, lichamelijke of geestelijke beperking. Plezier in bewegen staat centraal bij GoFysio.

Op alle vestigingen van GoFysio zijn er oefenruimtes met professionele fitness- en krachtapparatuur. Tijdens de training wordt u begeleid door een fysiotherapeut die aandacht besteedt aan uw lichamelijke beperking of aandoening. U krijgt een persoonlijk trainingsprogramma. Samen met de fysiotherapeut wordt gewerkt aan conditie, kracht, gevoel voor beweging en coördinatie waarbij fitheid en vitaliteit centraal staan.

Heeft u lichamelijke beperkingen, een chronische ziekte, een blessure of bent u lange tijd inactief geweest, dan is het verstandig om begeleid te worden bij het opbouwen van de training, zodat u op een veilige en verantwoorde wijze uw gezondheid en fitheid kunt onderhouden en of bevorderen.

Vragen? Of advies nodig?
Stuur ons een whatsapp bericht

Maak een afspraak of stel een vraag aan GoFysio via WhatsApp op jouw smartphone:

(ma tot vrij 8:00 tot 17:00)

Kom langs!

Maak een afspraak

Maak nu een afspraak bij een van de vestigingen van GoFysio

Vestigingen

Afspraak plannen
Meer informatie nodig?

Voor aanmelden of meer informatie: bel of stuur een Whatsapp naar: 085 -06 56 333 of mail naar: info@gofysio.nl.