Behandelingen

RSQ1 Training

RSQ1 is een elektrostimulatie-apparaat, waarbij het neurologische systeem wordt gestimuleerd door verschillende elektrische stromen. De RSQ1 wordt gebruikt in combinatie met functionele oefeningen, om spieren op de juiste manier samen te laten trekken en te ontspannen, voor preventieve behandelingen, betere revalidatie en sneller herstel.

De RSQ1 is geschikt voor iedereen die zijn fysieke mobiliteit wil verbeteren. Atleet of amateur, jong of oud, fit of geblesseerd, als preventie, of als (onderdeel van de) revalidatie. Voor wie last heeft van bewegingsbeperkingen, maar ook voor wie fit wil blijven of aan kracht wil winnen.

Waarom is RSQ1 training effectiever?

Tijdens de training worden spieren extra gestimuleerd waardoor meerdere motor units (spiervezels) worden geactiveerd (recrutering). Hierdoor bereik je 30-40% extra rendement. Daarnaast is het mogelijk spieren te activeren zonder belasting van botten of gewrichten, dat is ideaal kort na een operatie. Hierdoor revalideer je bewezen sneller en train je effectiever.

Enkele voordelen van RSQ1 training

  • Krachttraining
  • Herstel/recuperatie
  • Spierontspanning
  • Beweeglijkheid/mobiliteit
  • Revalidatie
  • Pijndemping

Afspraak maken

Wil je ook trainen of revalideren met de RSQ1? Neem dan contact op via: 085 – 06 56 333 of mail naar: info@gofysio.nl.

Afspraak inplannen
Na aanmelding zal de behandeling zo snel mogelijk starten. Doorgaans wordt de behandeling binnen 48 uur gestart. Vergoeding van fysiotherapie komt uit de aanvullende verzekering, alleen bij sommige chronische aandoeningen is er een vergoeding uit de basis verzekering. Wanneer fysiotherapie vergoed wordt vanuit de aanvullende verzekering gaat het niet ten koste van het eigen risico.

Dit hebben we nodig
Voor fysiotherapie is geen verwijsbriefje nodig. Zorg wel dat je je burgerservicenummer bij de hand hebt. Na een telefoontje of aanmelding via het aanmeldformulier zal de fysiotherapeut snel de behandeling starten.

Behandelaar & Specialisaties bij GoFysio
GoFysio heeft en speciaal team van fysiotherapeuten, elk gespecialiseerd binnen een bepaald gebied. De fysiotherapeuten zijn uitstekend opgeleid en volgen continue scholing om zodoende altijd de best mogelijke zorg te kunnen bieden.

GoFysio biedt hoogwaardige specialistische zorg voor zoals bekkenfysiotherapie, behandeling bij voorkeurshouding en meer.

Aangesloten bij alle verzekeringsmaatschappijen
GoFysio heeft contracten met alle verzekeringsmaatschappijen. Een verwijsbriefje is in de meeste gevallen niet nodig, je kunt direct terecht. Fysiotherapie wordt vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Bij sommige chronische indicaties is (tijdelijke) vergoeding vanuit de basisverzekering mogelijk. Uw fysiotherapeut kan u hierover informeren.

Vragen? Of advies nodig?

Stuur ons een whatsapp bericht

Maak een afspraak of stel een vraag aan GoFysio via WhatsApp op jouw smartphone:

Stuur direct een appje

(ma tot vrij 8:00 tot 17:00)

Kom langs!

Maak een afspraak

Maak een afspraak bij een vestiging naar keuze! Bekijk welke vestigingen bij jou in de buurt zijn:

Afspraak inplannen

Afspraak plannen

Meer informatie nodig?

Voor aanmelden of meer informatie: bel of stuur een Whatsapp naar: 085 -06 56 333 of mail naar: info@gofysio.nl.

Maak vandaag nog een afspraak
Bekijk de inloopspreekuur tijden