Behandelingen per sport

Wielrenbegeleiding

Hoe word ik een betere Wielrenner?

De GoFysio wielrenbegeleiding helpt jou het maximale resultaat te halen uit je trainingen. Het geeft structuur, afwisseling en laat je maximale progressie bereiken. Dit doen wij door middel van persoonlijke, gerichte trainingsschema’s te combineren met specifieke kracht en coördinatie trainingen. Dit alles wordt geëvalueerd met nauwkeurige inspanningstests. Vanaf nu ben je niet meer zomaar wat aan het doen maar zul je met duidelijke doelstellingen wekelijks sterker worden.

Jouw Online Wielercoach

Je trainingsopbouw en schema’s 24/7 online inzichtelijk

De begeleiding bestaat uit een team van inspanningsfysiologen, trainers en sportfysiotherapeuten met ervaring in de (top)sport. Alle gegevens worden online opgeslagen, je testresultaten en trainingsschema zijn online in te zien en te volgen. Je wekelijkse trainingsopbouw, progressie & herstelscore zijn dagelijks online inzichtelijk via pc of smartphone. Een van de voordelen is dat je precies waar je staat en je veel nauwkeuriger kunt trainen, daarnaast werkt dit enorm motiverend.

Haal alles uit je training

Complete analyse van je prestatieniveau vormt de basis voor jouw training

Wielrenners van verschillende disciplines begeleiden wij met wetenschappelijk onderbouwde trainingsprogramma’s. Of je nu een beginner bent of een ervaren wedstrijdrenner, met een gestructureerd plan helpen we jou je doelen bereiken. Hieronder zie je welke begeleidingsmogelijkheden GoFysio te bieden heeft:

Plan A Plan B Plan C
Intake gesprek Bespreken van doelstellingen en je medische
en sportieve voorgeschiedenis
x x x
Nauwkeurige Inspanningstest Inspanningstest voor het bepalen van je huidige prestatieniveau x x x
Rapportage & Drempelwaarden Resultaat van de Inspanningstest, Omslagpunt en Trainingsparameters x x x
Eenmalige Kosten: € 85,00 € 85,00 € 85,00
Plan A Plan B Plan C
Online TrainingsPlan Online Individueel Trainingsplan op basis van doelstellingen en beschikbaarheid x x x
Gestructureerde Trainingen Individueel efficiënt afgestemde trainingen voor het Maximale Resultaat x x x
Intervaltrainingen Inclusief Vermogen of Hartslag gebaseerde intervaltrainingen, bloktrainingen, en meer x x x
Online Performance Analyse Dagelijks inzicht in je progressie, trainingsbelasting en herstel x x
Kracht & Coördinatie training Gerichte krachttraining onder begeleiding van een kracht & Coördinatie trainer x
Kracht & Coördinatie schema’s Krachttrainingsschema’s waar je zelfstandig mee aan de slag kunt. x x x
Kosten per maand: € 29,50 € 39,50 € 92,50

(Het is mogelijk per maand op te zeggen of te veranderen van Plan).

Voor wie is Wielrenbegeleiding?

Iedereen die beter wil fietsen of efficiënter wil trainen kan meedoen

Voor elk niveau en voor elke fietssport is wielerbegeleiding toegankelijk, voor het rijden van criteriums, een tijdrit of mountainbikers, iedereen kan deelnemen. Voor de juiste begeleiding is het wel van belang dat je met een hartslagmeter en/of vermogensmeter traint. Doe je dit niet dan zullen we je hierin adviseren zodat je de juiste keuze kunt maken. De meeste fietscomputers zijn compatible (o.a. Polar; Garmin; Suunto; Wahoo; SRM; PowerTap; TomTom; Tacx; en meer). Vraag ons naar de mogelijkheden.

Kosten van de Wielrenbegeleiding

Sommige verzekeraars vergoeden het programma geheel of gedeeltelijk

Wielrenbegeleiding is maatwerk, wil je alleen schema’s en ga je volledig zelfstandig trainen, prima, je betaalt alleen voor de schema’s. Wil je regelmatig terugkerende inspanningstests en begeleiding bij je Kracht & Coördinatie training? Dan combineer je verschillende programma’s en ontvang je een korting. In de bovenstaande tabel zijn de meest gebruikte opties met de bijbehorende tarieven samengesteld.

Wil je ook professionele begeleiding of heb je nog vragen? neem dan contact op via: Telefoon of Whatsapp naar: 085 -06 56 333 of mail naar: info@gofysio.nl.

Wielrenbegeleiding wordt aangeboden in: Nieuwegein, Utrecht, Leidsche Rijn, Terwijde, Amsterdam, Maarssen, Alphen a/d Rijn.
Afspraak inplannen
Na aanmelding zal de behandeling zo snel mogelijk starten. Doorgaans wordt de behandeling binnen 48 uur gestart. Zo nodig komt de fysiotherapeut bij je aan huis. In sommige gevallen wordt dat zelfs aangeraden. Vergoeding van fysiotherapie zit in de basisverzekering, alle noodzakelijke behandelingen worden vergoed. Fysiotherapie gaat ook niet ten koste van het eigen risico.

Dit hebben we nodig
Voor fysiotherapie is geen verwijsbriefje nodig. Zorg wel dat je het burgerservicenummer van je kind bij de hand hebt. Na een telefoontje of aanmelding via het aanmeldformulier zal de fysiotherapeut snel de behandeling starten.

Behandelaar & Specialisaties bij GoFysio
GoFysio heeft en speciaal team van fysiotherapeuten, elk gespecialiseerd binnen een bepaald gebied. De fysiotherapeuten zijn uitstekend opgeleid en volgen continue scholing om zodoende altijd de best mogelijke zorg te kunnen bieden.

GoFysio biedt hoogwaardige specialistische zorg voor zoals bekkenfysiotherapie, behandeling bij voorkeurshouding en meer.

Aangesloten bij alle verzekeringsmaatschappijen
GoFysio heeft contracten met alle verzekeringsmaatschappijen. Fysiotherapie wordt vergoed vanuit de basisverzekering. Een aanvullende verzekering is niet nodig. Ook een verwijsbriefje is in de meeste gevallen niet nodig, je kunt direct terecht. Fysiotherapie gaat ook niet ten koste van het eigen risico.

Vragen? Of advies nodig?

Stuur ons een whatsapp bericht

Maak een afspraak of stel een vraag aan GoFysio via WhatsApp op jouw smartphone:

Stuur direct een appje

(ma tot vrij 8:00 tot 17:00)

Kom langs!

Maak een afspraak

Maak een afspraak bij een vestiging naar keuze! Bekijk welke vestigingen bij jou in de buurt zijn:

Afspraak inplannen

Afspraak plannen

Meer informatie nodig?

Voor aanmelden of meer informatie: bel of stuur een Whatsapp naar: 085 -06 56 333 of mail naar: info@gofysio.nl.

Maak vandaag nog een afspraak
Bekijk de inloopspreekuur tijden