14 november: Wereld Diabetesdag

 

14 november is sinds 1991 wereldwijd uitgeroepen tot Wereld Diabetesdag. Ter gelegenheid van de geboortedag van Frederick Banting de (mede) ontdekker van insuline in 1922, staat deze datum ook dit jaar weer in het teken van diabetes.

Wereld Diabetesdag is de belangrijkste wereldwijde campagne voor diabetes. Het doel van deze dag is het vestigen van de aandacht- en het tonen van begrip voor diabetes. Deze ziekte neemt wereldwijd epidemische vormen aan, onder volwassenen maar ook onder kinderen.

 

Beweegprogramma bij Diabetes

Bij GoFysio kunt u, onder professionele begeleiding van onze fysiotherapeuten, een beweegprogramma volgen. Dit programma is speciaal gericht op mensen met Diabetes type II. Wij helpen u, uw conditie te verbeteren en hoe te bewegen met de juiste intensiteit.

 

 

Door: Dorothy Looman

Vragen? Of advies nodig?
Stuur ons een whatsapp bericht

Maak een afspraak of stel een vraag aan GoFysio via WhatsApp op jouw smartphone:

(ma tot vrij 8:00 tot 17:00)

Kom langs!

Maak een afspraak

Maak nu een afspraak bij een van de vestigingen van GoFysio

Vestigingen

Meer weten? Bezoek onze informatiepagina’s

Hoe werkt het?

De fysiotherapeut

In verschillende Kenniscentra werken de therapeuten samen om de beste zorg voor de patiënt te kunnen realiseren. Daarnaast zijn er ook beweegprogramma’s, groepslessen en trainingen.

Kom langs!

Inloopspreekuur

Op verschillende locaties en tijdstippen kun je bij GoFysio terecht op het Inloopspreekuur. Het inloopspreekuur is bedoeld als je bij acute klachten snel gezien wilt worden door een fysiotherapeut. 

Hoe werkt het?

Zorgverzekeringen

Zorg en Verzekeringen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Helaas zijn de regels qua vergoedingen niet altijd even overzichtelijk. Lees meer over de meest voorkomende vragen.