Arjan Plaatsman

Arjan Plaatsman werkt sinds september 2018 bij GoFysio. Arjan is gespecialiseerd in Sport & Orthopedische klachten van volwassenen en kinderen. Hij houdt zich ook bezig met de ontwikkeling van talent. Arjan heeft ervaring opgedaan bij FC Utrecht wat hem goed van pas komt bij de begeleiding van zijn cliënten. Zelf is Arjan fanatiek gewichtheffer. Arjan werkt op de locaties Nieuwegein Archimedesbaan, binnen sportcentrum NewStyle bij bij Sportvereniging Geinoord.

Visie op fysiotherapie

 

Specialisatie:

  • Sportrevalidatie
  • Sportblessures
  • Athletic Skills Training
  • Behandeling en revalidatie van de wervelkolom
Vragen? Of advies nodig?
Stuur ons een whatsapp bericht

Maak een afspraak of stel een vraag aan GoFysio via WhatsApp op jouw smartphone:

(ma tot vrij 8:00 tot 17:00)

Kom langs!

Maak een afspraak

Maak nu een afspraak bij een van de vestigingen van GoFysio

Vestigingen

Meer weten? Bezoek onze informatiepagina’s

Hoe werkt het?

De fysiotherapeut

In verschillende Kenniscentra werken de therapeuten samen om de beste zorg voor de patiënt te kunnen realiseren. Daarnaast zijn er ook beweegprogramma’s, groepslessen en trainingen.

Kom langs!

Inloopspreekuur

Op verschillende locaties en tijdstippen kun je bij GoFysio terecht op het Inloopspreekuur. Het inloopspreekuur is bedoeld als je bij acute klachten snel gezien wilt worden door een fysiotherapeut. 

Hoe werkt het?

Zorgverzekeringen

Zorg en Verzekeringen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Helaas zijn de regels qua vergoedingen niet altijd even overzichtelijk. Lees meer over de meest voorkomende vragen.