Alexander Schoon

Alexander is sinds september 2018 werkzaam bij GoFysio in de locatie Alphen a/d Rijn. Hij is allround fysiotherapeut en aanvullend opgeleid op het gebied van sport en orthopedie.
Zelf houdt hij van vrijwel iedere sport en zorgt hij voor een gevarieerd beweegpatroon door verschillende sporten te beoefenen zoals Hockey, Boulderen (klimmen) en Calisthenics/Fitness. Deze sportiviteit zie je terug in zijn behandelmethodes doordat hij de behandelingen vaak eindigt met een aantal oefeningen die de revalidatie ondersteunen.

Tijdens de revalidatie is hij gefocust op het behalen van resultaten zoals pijnverlichting, bewegingsruimte en toename van kracht en probeert hij dit zo snel mogelijk te realiseren. Verder neemt hij uitgebreid de tijd om de klacht in alle rust te bestuderen en te kijken naar oorzakelijke factoren van uw klachten zodat er preventieve maatregelen genomen kunnen worden.

Naast Sport & Orthopedie houdt Alexander zich o.a. bezig met Parkinson patiënten, hij geeft o.a. de training ‘Boksen met Parkinson’. Daarnaast geeft Alexander mobiliteitstrainingen en behandelingen voor patiënten met chronische vermoeidheid.

Visie op fysiotherapie

Dankzij Fysiotherapie kan ik zorgen voor een betere connectie tussen lichaam en geest. Zo kunnen er signalen die uit het lichaam komen begrepen worden door er naar te luisteren, ze te herkennen en hier vervolgens op een adequate manier op te reageren.
Ik hoop zo de komende jaren mensen te verrijken en hun wensen in vervulling te laten komen.

Specialisaties:

  • Orthopedische revalidatie a.d.h.v. 4 x T Methode
  • Rug/heupklachten
  • Nek/Schouderklachten
  • Knie/Enkelklachten
  • Hoofdpijn
  • Slaapstoornissen
  • Behandeling en revalidatie van Chronische pijnpatiënten
  • Behandeling en revalidatie van patiënten met Chronische vermoeidheid
  • Stress en Burn-out
  • Hardlopen en hardloopblessures
Vragen? Of advies nodig?
Stuur ons een whatsapp bericht

Maak een afspraak of stel een vraag aan GoFysio via WhatsApp op jouw smartphone:

(ma tot vrij 8:00 tot 17:00)

Kom langs!

Maak een afspraak

Maak nu een afspraak bij een van de vestigingen van GoFysio

Vestigingen

Meer weten? Bezoek onze informatiepagina’s

Hoe werkt het?

De fysiotherapeut

In verschillende Kenniscentra werken de therapeuten samen om de beste zorg voor de patiënt te kunnen realiseren. Daarnaast zijn er ook beweegprogramma’s, groepslessen en trainingen.

Kom langs!

Inloopspreekuur

Op verschillende locaties en tijdstippen kun je bij GoFysio terecht op het Inloopspreekuur. Het inloopspreekuur is bedoeld als je bij acute klachten snel gezien wilt worden door een fysiotherapeut. 

Hoe werkt het?

Zorgverzekeringen

Zorg en Verzekeringen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Helaas zijn de regels qua vergoedingen niet altijd even overzichtelijk. Lees meer over de meest voorkomende vragen.