Niels Kramer

Niels_Kramer

Niels is in 2012 afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut. Nadat hij een jaar werkervaring heeft opgedaan, is hij gestart met de masteropleiding Manuele Therapie in Utrecht. In 2016 heeft hij deze opleiding behaald. Ook heeft hij een verdiepende cursus gevolgd over handtherapie.

Visie

“In de opleiding  Manuele Therapie leer je niet alleen nieuwe behandeltechnieken, zoals manipulaties (ook wel bekend als ‘kraken), maar krijg je ook meer kennis om een goede diagnose en prognose te stellen. De kennis vanuit de masteropleiding gebruik ik om bewegings- en functiestoornissen te relateren aan de klachten die mensen ervaren. Daarnaast vind ik het belangrijk dat de patiënt inzicht krijgt in de factoren die een rol spelen bij zijn/haar klachten, zoals belasting-belastbaarheid, houding, verkeerde beweegpatronen en mentale factoren. Zo leert de patiënt zelf hoe hij/zij kan bijdragen aan het verminderen van klachten en voorkomen van terugkerende klachten.”

 

Vragen? Of advies nodig?
Stuur ons een whatsapp bericht

Maak een afspraak of stel een vraag aan GoFysio via WhatsApp op jouw smartphone:

(ma tot vrij 8:00 tot 17:00)

Kom langs!

Maak een afspraak

Maak nu een afspraak bij een van de vestigingen van GoFysio

Vestigingen

Meer weten? Bezoek onze informatiepagina’s

Hoe werkt het?

De fysiotherapeut

In verschillende Kenniscentra werken de therapeuten samen om de beste zorg voor de patiënt te kunnen realiseren. Daarnaast zijn er ook beweegprogramma’s, groepslessen en trainingen.

Kom langs!

Inloopspreekuur

Op verschillende locaties en tijdstippen kun je bij GoFysio terecht op het Inloopspreekuur. Het inloopspreekuur is bedoeld als je bij acute klachten snel gezien wilt worden door een fysiotherapeut. 

Hoe werkt het?

Zorgverzekeringen

Zorg en Verzekeringen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Helaas zijn de regels qua vergoedingen niet altijd even overzichtelijk. Lees meer over de meest voorkomende vragen.