Marnix van den Berk

Marnix_van_den_Berk

Marnix werkt op locatie Terwijde, hij is gespecialiseerd in orthopedische revalidatie en richt zich met name op de enkel, knie en heup. Daarbij behandelt hij ook allerlei klachten aan de voet, het bovenbeen en lage rug.

Marnix heeft ervaring met het behandelen van voetballers en vechtsporters, waarbij bovenstaande behandelmethodes goed kunnen worden ingezet.

Door het toepassen van Shockwave en dry needling kunnen ook klachten aan spieren en pezen behandeld worden. Ook is Marnix MSU-echografist.

Een tevreden klant na een shockwave behandeling vertelt:

“Na maanden lang pijn, diverse pijnstillers en uiteindelijk een injectie van de huisarts in mijn voet kwam ik gelukkig bij GoFysio terecht. Tijdens het eerste bezoek werd er eerst zorgvuldig een echo gemaakt. Hier werd hielspoor geconstateerd. De vervolgafspraak kon snel ingepland worden Na de eerste shockwave therapie bij Marnix van den Berk was het een enorme verbetering. Na de therapie is mijn voet ook ingetaped, wat een verademing! Kunnen lopen zonder vreselijk pijn. Deze shockwave therapie is 3 maal herhaald. Ongelooflijk ik heb nergens geen last meer van, wat een uitvinding!!

Marnix super bedankt dat je deze behandeling met beleid hebt uitgevoerd. Ik zou het iedereen aanraden.

 

Vragen? Of advies nodig?
Stuur ons een whatsapp bericht

Maak een afspraak of stel een vraag aan GoFysio via WhatsApp op jouw smartphone:

(ma tot vrij 8:00 tot 17:00)

Kom langs!

Maak een afspraak

Maak nu een afspraak bij een van de vestigingen van GoFysio

Vestigingen

Meer weten? Bezoek onze informatiepagina’s

Hoe werkt het?

De fysiotherapeut

In verschillende Kenniscentra werken de therapeuten samen om de beste zorg voor de patiënt te kunnen realiseren. Daarnaast zijn er ook beweegprogramma’s, groepslessen en trainingen.

Kom langs!

Inloopspreekuur

Op verschillende locaties en tijdstippen kun je bij GoFysio terecht op het Inloopspreekuur. Het inloopspreekuur is bedoeld als je bij acute klachten snel gezien wilt worden door een fysiotherapeut. 

Hoe werkt het?

Zorgverzekeringen

Zorg en Verzekeringen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Helaas zijn de regels qua vergoedingen niet altijd even overzichtelijk. Lees meer over de meest voorkomende vragen.