Samenwerking GoFysio en ‘schaatsbroers’ Gaasenbeek

Robert en Arnold Gaasenbeek schaatskleding GoFysio

Het is inmiddels eind november, het schaatsseizoen is in volle gang, hoog tijd om stil te staan bij een unieke samenwerking. GoFysio, Rien van der Dussen, sponsort deze winter twee marathonschaatsers. Het zijn twee oude rotten in het spel dat marathonschaatsen heet, Robert en Arnold Gaasenbeek.

Schaatservaring

Beide rijders hebben een enorme staat van dienst. Arnold klopte ooit Henk Angenent in de Westland natuurijsklassieker in Maasland en zelfs Piet Kleine moest in Arnold zijn meerdere erkennen bij een kunstijswedstrijd. Robert boekte deze successen niet, vaak veroorzaakt door lichamelijke ongemakken, maar hij was wel één van de snelste mannen van het peloton als het op een eindsprint aan kwam. Op 5 januari 2014 werd Robert Nederlands kampioen bij de masters op het kunstijs van Dronten. Een unieke ervaring waar de broers hard voor gewerkt hadden. Samen zijn de schaatsbroers inmiddels goed voor 60 jaar wedstrijdervaring, 60 jaar training, tegenslag en voorspoed.

Fit zijn is belangrijk!

Sinds kort schaatsen Robert en Arnold beiden bij de masters en beseffen zij meer dan ooit hoe belangrijk het is om fit te zijn. Want dat is waar het in de sport om draait; fit zijn voor het leveren van topprestaties. Je werkt ergens naar toe en de kans is aanwezig dat je tegen blessures aanloopt of andere zaken die zorgen voor vormgebrek.

Verder met GoFysioSponsoring marathonschaatsers masters GoFysio

Ook dit jaar hebben de broers weer grootste plannen en met het aangaan van de samenwerking met GoFysio hopen ze deze plannen uit te voeren. Allereerst zijn beide heren in een geweldig kledingpakket gestoken. Daarnaast zijn er inspanningstests gedaan bij GoFysio en worden ze met raad en daad bijgestaan door Rien bij lichamelijke klachten en vormgebrek. Vooralsnog legt dat de broers geen windeieren. Bij het Gewestelijk Kampioenschap werd Arnold eerste en Robert volgde op de tweede plaats. Daarnaast staan ze op de eerste en derde plaats in het tussenklassement van het Zesbanentoernooi. Met twee overwinningen, drie tweede plaatsen, twee derde plaatsen en een vierde en vijfde plaats doen ze het geweldig!

Arnold: “In het verdere verloop van dit winterseizoen willen we jullie via deze blog op de hoogte gaan houden van onze prestaties. We hopen natuurlijk nog meer successen te halen en jullie hierin mee te laten delen.”

marathonschaatsen GoFysio schaatskleding

Vragen? Of advies nodig?
Stuur ons een whatsapp bericht

Maak een afspraak of stel een vraag aan GoFysio via WhatsApp op jouw smartphone:

(ma tot vrij 8:00 tot 17:00)

Kom langs!

Maak een afspraak

Maak nu een afspraak bij een van de vestigingen van GoFysio

Vestigingen

Meer weten? Bezoek onze informatiepagina’s

Hoe werkt het?

De fysiotherapeut

In verschillende Kenniscentra werken de therapeuten samen om de beste zorg voor de patiënt te kunnen realiseren. Daarnaast zijn er ook beweegprogramma’s, groepslessen en trainingen.

Kom langs!

Inloopspreekuur

Op verschillende locaties en tijdstippen kun je bij GoFysio terecht op het Inloopspreekuur. Het inloopspreekuur is bedoeld als je bij acute klachten snel gezien wilt worden door een fysiotherapeut. 

Hoe werkt het?

Zorgverzekeringen

Zorg en Verzekeringen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Helaas zijn de regels qua vergoedingen niet altijd even overzichtelijk. Lees meer over de meest voorkomende vragen.