Marijke Hemmerlin-Cozijnsen

Marijke-HemmerlinMarijke Hemmerlin werkt sinds september 2007 bij GoFysio. Marijke is afgestudeerd in 1987 als Fysiotherapeut aan de Hogeschool Utrecht. Sindsdien heeft zij in de eerste lijn gewerkt en zich vooral toegelegd op orthopedische klachten. In de loop der jaren is er belangstelling ontstaan voor bekkenpijnklachten. Sinds juni 2008 is zij geregistreerd bekkentherapeut, een jong specialisme dat vanaf 2003 erkend is door het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie.

Visie Bekkenfysiotherapie

Bekkenfysiotherapie vormt bij problematiek in het gebied van bekken en lage rug, onderbuik en bekkenbodem een laagdrempelige voorziening en kan een belangrijke rol spelen bij het behandelen van klachten van bekken en of bekkenbodem. Veelvoorkomende klachten van de bekkenbodem zijn pijnklachten, maar ook verzakkingsklachten, ongewild urine-verlies, obstipatieklachten. Bekkenbodemklachten komen voor bij mannen, vrouwen en bij kinderen. Bekkenklachten bij vrouwen zijn veelal gerelateerd aan de zwangerschap.

Het eerste doel van de bekkentherapie is de patiënt bewust maken van de bekkenbodem en van alle functies die samenhangen met de werking van de bekkenbodem. De functie van de bekkenbodem verbeteren en de balans in het lichaam herstellen volgt daarop. In onze oefenzaal hebben we de gelegenheid om ook de goede functie toe te passen in algemeen dagelijkse bewegingen.

Specialisaties

  • Algemene Fysiotherapie
  • Bekkenfysiotherapie
  • Kinder bekkenfysiotherapie
  • Dry Needling
Vragen? Of advies nodig?
Stuur ons een whatsapp bericht

Maak een afspraak of stel een vraag aan GoFysio via WhatsApp op jouw smartphone:

(ma tot vrij 8:00 tot 17:00)

Kom langs!

Maak een afspraak

Maak nu een afspraak bij een van de vestigingen van GoFysio

Vestigingen

Meer weten? Bezoek onze informatiepagina’s

Hoe werkt het?

De fysiotherapeut

In verschillende Kenniscentra werken de therapeuten samen om de beste zorg voor de patiënt te kunnen realiseren. Daarnaast zijn er ook beweegprogramma’s, groepslessen en trainingen.

Kom langs!

Inloopspreekuur

Op verschillende locaties en tijdstippen kun je bij GoFysio terecht op het Inloopspreekuur. Het inloopspreekuur is bedoeld als je bij acute klachten snel gezien wilt worden door een fysiotherapeut. 

Hoe werkt het?

Zorgverzekeringen

Zorg en Verzekeringen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Helaas zijn de regels qua vergoedingen niet altijd even overzichtelijk. Lees meer over de meest voorkomende vragen.