Louise van der Weide-Ruitenbach

Louise van der WeideIn 1997 is Louise afgestudeerd aan de Hogeschool van Utrecht bij de opleiding fysiotherapie. Daarna is ze voor een buitenlandse ervaring naar Zwitserland geweest. Vanaf 1998 is zij werkzaam in een praktijk voor fysiotherapie in Den Dolder. In 2006 heeft ze de opleiding manuele therapie aan het SOMT afgerond. Sinds september 2007 is ze werkzaam bij GoFysio als manueeltherapeut en kaakfysiotherapeut.

Zij heeft de CRAFTA opleiding voor kaakfysiotherapie gedaan. Ook adviseert zij bij baby’s met een hoog cervicale functie stoornis.

Visie op het houding en beweging apparaat

“Mijn visie is dat je het lichaam niet los van de geest kan zien. Ons houding- en bewegingsapparaat stelt ons in staat onze dagelijkse dingen uit te voeren. Als hier een beperking optreedt, is het verstand een manueel therapeut te raadplegen. Het goed kunnen herstellen van een blessure kent een aantal voorwaarden. Het creëren van voorwaarden voor herstel is het aanpassen van belasting aan de belastbaarheid. Dat kan betekenen reduceren van stressfactoren, ontspannen, sporten, meer bewegen en gevarieerd bewegen.”

Specialisaties

  • Dry Needling
  • Manueel Therapeut (SOMT)
  • Kaakfysiotherapeut
  • Mc Kenzie therapie bij rug- en nekklachten
  • nek-, schouder- en armklachten met de Stenvers methode
  • Muscle Balance
  • bedrijfshulpverlener
  • Noorse Medische Training Therapie
  • Nordic Walking instructrice
Vragen? Of advies nodig?
Stuur ons een whatsapp bericht

Maak een afspraak of stel een vraag aan GoFysio via WhatsApp op jouw smartphone:

(ma tot vrij 8:00 tot 17:00)

Kom langs!

Maak een afspraak

Maak nu een afspraak bij een van de vestigingen van GoFysio

Vestigingen

Meer weten? Bezoek onze informatiepagina’s

Hoe werkt het?

De fysiotherapeut

In verschillende Kenniscentra werken de therapeuten samen om de beste zorg voor de patiënt te kunnen realiseren. Daarnaast zijn er ook beweegprogramma’s, groepslessen en trainingen.

Kom langs!

Inloopspreekuur

Op verschillende locaties en tijdstippen kun je bij GoFysio terecht op het Inloopspreekuur. Het inloopspreekuur is bedoeld als je bij acute klachten snel gezien wilt worden door een fysiotherapeut. 

Hoe werkt het?

Zorgverzekeringen

Zorg en Verzekeringen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Helaas zijn de regels qua vergoedingen niet altijd even overzichtelijk. Lees meer over de meest voorkomende vragen.