Behandelingen

Podotherapie

Pijn aan uw voeten, knieen, heupen of rug?

Bij GoFysio werken de Podotherapeuten van RondOm. Dit zijn erkende hbo professionals, gespecialiseerd in het onderzoeken, behandelen en voorkomen van klachten aan voeten, enkels, knieën, heupen en rug. Iedereen kan bij ons terecht, waaronder kinderen, ouderen, sporters en mensen met diabetes en reuma.

Pijnvrij lopen

Klachten aan uw voeten, enkels, knieën, heupen en rug kunt u niet gebruiken. Want u geniet van beweging, beweging die het leven nóg mooier maakt. Of u nu wandelt, danst, hardloopt of springend door het leven gaat, wij zijn er om te helpen bij eventuele klachten.

Blessure typen
Voet of onderbeen
Knie
Heup
Rug

Onze podotherapeuten

Onze podotherapeuten zijn dé zorgprofessionals die gespecialiseerd zijn in het onderzoeken, behandelen en voorkomen van uw klacht. Deze klacht kan in uw voet of enkels, maar ook in knieën, heupen, bekken, rug en zelfs uw nek en schouders zitten. Ons enthousiaste podo-team bestaat uit: podotherapeuten (BHS), podotherapeut MSU-echografisten, bewegingswetenschappers (MSc) en zooltechnici. Zij beschikken over uitgebreide kennis en specialismen.

Sportfysiotherapie
Sportfysio
Vragen? Of advies nodig?
Stuur ons een whatsapp bericht

Maak een afspraak of stel een vraag aan GoFysio via WhatsApp op jouw smartphone:

(ma tot vrij 8:00 tot 17:00)

Kom langs!

Maak een afspraak

Maak nu een afspraak bij een van de vestigingen van GoFysio

Vestigingen

Afspraak plannen
Meer informatie nodig?

Voor aanmelden of meer informatie: bel of stuur een Whatsapp naar: 085 -06 56 333 of mail naar: info@gofysio.nl.