Kinderfysiotherapie

Aangeboren afwijkingen

Kinderen met een aangeboren aandoening hebben vaak ook problemen met het houding- en bewegingsapparaat. In onze praktijk zijn kinderfysiotherapeuten werkzaam die kennis en ervaring hebben op het gebied van het kind in ontwikkeling met een aangeboren aandoening.

Er wordt goed naar het kind gekeken en geluisterd naar de hulpvraag van het kind en de ouders. Meestal zijn er meerdere zorgprofessionals betrokken.

Kinderfysiotherapie bij aangeboren afwijkingen

Samen met kind, ouders en andere betrokkenen zal een plan gemaakt worden om het kind zo goed mogelijk te laten genieten van bewegen. De motorische ontwikkeling zal worden gestimuleerd en er zal gekeken worden naar welke hulpmiddelen nodig en het meest geschikt zijn. De kinderfysiotherapeut onderzoekt de mogelijkheden van het kind en geeft adviezen en oefeningen om de mogelijkheden uit te breiden. Het doel is dat het het kind zijn/haar mogelijkheden benut en zo weinig mogelijk wordt beperkt in het functioneren. Ook wordt gekeken hoe klachten op de lange termijn kunnen worden voorkomen.

Onze kinderfysiotherapeuten werken hierbij nauw samen met kinderrevalidatieartsen, logopedisten en ergotherapeuten.

Afspraak maken

Wil je een afspraak maken bij de kinderfysiotherapeut? Neem dan contact op via (telefoon of whatsapp): 085-06 56 333 of mail naar: info@gofysio.nl

Vragen? Of advies nodig?
Stuur ons een whatsapp bericht

Maak een afspraak of stel een vraag aan GoFysio via WhatsApp op jouw smartphone:

(ma tot vrij 8:00 tot 17:00)

Kom langs!

Maak een afspraak

Maak nu een afspraak bij een van de vestigingen van GoFysio

Vestigingen

Afspraak plannen
Meer informatie nodig?

Voor aanmelden of meer informatie: bel of stuur een Whatsapp naar: 085 -06 56 333 of mail naar: info@gofysio.nl.