Nikoletta Myridou

Nikoletta MyridouNikoletta is sinds lange tijd werkzaam in Vleuten/De Meern en in Leidsche Rijn en is daardoor een bekend gezicht in deze omgeving.

Sinds haar fysiotherapieopleiding in 1982 heeft Nikoletta altijd en met veel plezier met kinderen gewerkt. Vanaf 1982 tot 1996 als specialist met kinderen met neurologische problemen in verschillende scholen voor speciaal onderwijs en revalidatiecentra in Griekenland en in Nederland.

In 2000 is zij afgestudeerd aan de opleiding voor kinderfysiotherapie in Rotterdam en sindsdien werkt ze als geregistreerd kinderfysiotherapeut met kinderen in de eerste lijn.

Nikoletta is met name gespecialiseerd in de behandeling van baby’s en peuters. Naast een cursus baby massage verzorgt zij ook cursussen voor ouders en baby’s waarop ze haar jarenlange ervaring met motoriek, aanraken en ontspanning van een baby met de ouders deelt.

Verdere specialisaties van Nikoletta zijn::

  • Baby’s met asymmetrie en scheef hoofdje (cursus plagiocephalometrie )
  • Kinderen met schrijfproblemen (cursus fysiotherapie bij kinderen met schrijfproblemen )
  • Kinderen met DCD-coördinatie problemen (cursus NTT, een speciale methode voor werken met kinderen met coördinatie problemen)
  • Opleiding F.O.K (voor ontwikkelingsstoornissen van baby’s en peuters 0-2 jaar).

Andere cursussen en opleidingen die zij gevolgd heeft zijn:

  • Spel als therapie “Een reis door de tijd”
  • Kinderorthopedie 2013, opsporing en behandeling
  • Opleiding in Bobath en Petö methodes, voor kinderen met neurologische problemen.
Vragen? Of advies nodig?
Stuur ons een whatsapp bericht

Maak een afspraak of stel een vraag aan GoFysio via WhatsApp op jouw smartphone:

(ma tot vrij 8:00 tot 17:00)

Kom langs!

Maak een afspraak

Maak nu een afspraak bij een van de vestigingen van GoFysio

Vestigingen

Meer weten? Bezoek onze informatiepagina’s

Hoe werkt het?

De fysiotherapeut

In verschillende Kenniscentra werken de therapeuten samen om de beste zorg voor de patiënt te kunnen realiseren. Daarnaast zijn er ook beweegprogramma’s, groepslessen en trainingen.

Kom langs!

Inloopspreekuur

Op verschillende locaties en tijdstippen kun je bij GoFysio terecht op het Inloopspreekuur. Het inloopspreekuur is bedoeld als je bij acute klachten snel gezien wilt worden door een fysiotherapeut. 

Hoe werkt het?

Zorgverzekeringen

Zorg en Verzekeringen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Helaas zijn de regels qua vergoedingen niet altijd even overzichtelijk. Lees meer over de meest voorkomende vragen.