Meer ouderen naar sportschool

BNR Nieuwsradio meldt op basis van cijfers van brancheorganisatie Fit!Vak., dat het aantal ouderen dat fit wil blijven en de sportschool regelmatig bezoekt, behoorlijk toeneemt.

 

 

Meer dan de helft vijftig+

90 Fitnessorganisaties met in totaal meer dan 120.000 leden deden aan het onderzoek mee. Een opvallend feit dat uit de peiling naar voren kwam was, dat op een derde van de sportscholen meer dan de helft van de sporters vijftig + is. Bijna alle deelnemende sportorganisaties zien een lichte of sterke toename van het aantal oudere sporters.

GoFysio

Naast Fysiofitness waar u terecht kunt voor een fitnessprogramma op maat, gericht op uw individuele situatie en eventuele wensen, biedt GoFysio Seniorenfitness aan. Seniorenfitness is een trainingsprogramma dat bestaat uit conditietraining en afwisselende oefeningen, toegespitst op individuele wensen en mogelijkheden van senioren.

 

Geschreven door: Dorothy Looman                                                                     Kenniscentrum beweging, preventie en gezondheid
Bron: Nu.nl

Vragen? Of advies nodig?
Stuur ons een whatsapp bericht

Maak een afspraak of stel een vraag aan GoFysio via WhatsApp op jouw smartphone:

(ma tot vrij 8:00 tot 17:00)

Kom langs!

Maak een afspraak

Maak nu een afspraak bij een van de vestigingen van GoFysio

Vestigingen

Meer weten? Bezoek onze informatiepagina’s

Hoe werkt het?

De fysiotherapeut

In verschillende Kenniscentra werken de therapeuten samen om de beste zorg voor de patiënt te kunnen realiseren. Daarnaast zijn er ook beweegprogramma’s, groepslessen en trainingen.

Kom langs!

Inloopspreekuur

Op verschillende locaties en tijdstippen kun je bij GoFysio terecht op het Inloopspreekuur. Het inloopspreekuur is bedoeld als je bij acute klachten snel gezien wilt worden door een fysiotherapeut. 

Hoe werkt het?

Zorgverzekeringen

Zorg en Verzekeringen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Helaas zijn de regels qua vergoedingen niet altijd even overzichtelijk. Lees meer over de meest voorkomende vragen.