Mark Vonk

Mark-Vonk
Fysiotherapeut
Manueel Therapeut

Mark is sinds 2014 werkzaam bij GoFysio. Na zijn afstuderen als fysiotherapeut in 2013 volgde Mark de opleiding voor Manueel Therapeut en specialiseerde zich op het gebied van de Nek-/schouderregio. Mark studeerde af als manueel therapeut in 2016.

Mark heeft bijzondere interesse in het schoudergewricht “vooral de complexiteit van de diagnostiek en behandeling zorgen ervoor dat ik mijzelf uitdaag om steeds meer te blijven leren over de schouder”. Door wekelijkse scholingsmomenten met collega’s bij GoFysio blijft Mark scherp en daagt zichzelf telkens weer uit. Mark is lid van het schoudernetwerk midden nederland. Dit netwerk van schouderspecialisten levert de beste zorg voor mensen met schouderklachten. Mark werkt veel samen met de orthopedisch chirurgen van het St. Antonius ziekenhuis en de Bergman Clinics in Naarden.

Mark volgt continue de meest recente klinische en wetenschappelijke ontwikkelingen op het gebied van schouderklachten, zo rondde hij onlangs de mastermodule ‘klinisch redeneren bij patiënten met schouderklachten’ af aan de HU.

  • Schouderrevalidatie
  • Schouderpijn
  • Manuele therapie
  • Dry Needling
  • Nekklachten
  • Hoofdpijn
Vragen? Of advies nodig?
Stuur ons een whatsapp bericht

Maak een afspraak of stel een vraag aan GoFysio via WhatsApp op jouw smartphone:

(ma tot vrij 8:00 tot 17:00)

Kom langs!

Maak een afspraak

Maak nu een afspraak bij een van de vestigingen van GoFysio

Vestigingen

Meer weten? Bezoek onze informatiepagina’s

Hoe werkt het?

De fysiotherapeut

In verschillende Kenniscentra werken de therapeuten samen om de beste zorg voor de patiënt te kunnen realiseren. Daarnaast zijn er ook beweegprogramma’s, groepslessen en trainingen.

Kom langs!

Inloopspreekuur

Op verschillende locaties en tijdstippen kun je bij GoFysio terecht op het Inloopspreekuur. Het inloopspreekuur is bedoeld als je bij acute klachten snel gezien wilt worden door een fysiotherapeut. 

Hoe werkt het?

Zorgverzekeringen

Zorg en Verzekeringen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Helaas zijn de regels qua vergoedingen niet altijd even overzichtelijk. Lees meer over de meest voorkomende vragen.