Zondag 25 mei: Nationale Fiets Marathon 2014, voor iedereen!

Op 25 mei 2014 zal de jaarlijkse Nationale Fiets Marathon (NFM) plaatsvinden. Tijdens deze recreatieve fietstocht trachten de deelnemers zoveel mogelijk sponsorgeld op te halen, ten behoeve van het goede doel. Iedereen kan meefietsen. Jong en oud, ieder fietst op zijn/haar eigen tempo. U hoeft zeker geen getrainde fietser te zijn!

De routes in het kort

Door de samenwerking met Route.nl kunnen de mooiste routes gerealiseerd worden. Tevens is het hierdoor mogelijk gebruik te maken van het bekende landelijke knooppuntensysteem, waardoor routes gemakkelijk te vinden zijn. Verdwalen is daardoor bijna onmogelijk! In elk van de twaalf deelnemende provincies is een mooie route uitgezet van circa 42 km (marathonafstand), die u langs de mooiste toeristische plekjes van Nederland voert. Deze trajecten zijn sowieso bijzonder mooi om te fietsen, maar op zondag 25 mei zijn ze nóg specialer. Langs de routes worden namelijk, exclusief voor deelnemers aan de Nationale Fiets Marathon, bijzondere belevenissen en bedrijfsbezoeken georganiseerd. Bijvoorbeeld, een ontmoeting met kunstenaars in de galerie waar hun werk wordt geëxposeerd, of een bedrijfsbezoek aan een struisvogelboerderij. Zo biedt iedere regio een authentiek onderdeel!

Gezondheid en bewegen

Iedere deelnemer kan zijn fietsprestatie gebruiken om geld op te halen voor een goed doel. U kunt kiezen uit vijf goede doelen, die allemaal direct in verband staan met gezondheid en bewegen. De hartstichting en het longfonds doen mee. Maar ook de Diabetesvereniging, de stichting ALS en uiteraard Spieren voor Spieren adviseren hun leden altijd om vooral gezond te bewegen.

 

Inschrijven


Iedere deelnemer kiest bij het inschrijven zelf voor welke organisatie hij zijn marathon gaat fietsen. Aanmelden is mogelijk via www.nationalefietsmarathon.nl . Op deze gedetailleerde website vindt u alle informatie die u nodig heeft teneinde deze bijzondere dag te laten slagen. De kosten voor deelname zijn slechts € 14,95 per persoon. Voor groepen van 3 tot maximaal 8 deelnemers geldt: € 34,95.

 

100% afdracht donaties

De onafhankelijke stichting ‘Presteren voor een Ander’ beheert het door de deelnemers verzamelde sponsorgeld. Nadat de route volbracht is zorgt deze stichting ervoor dat de sponsorgelden in hun geheel (dus zonder inhouding van kosten!) worden overgemaakt aan het goede doel.

 

Geschreven door: Dorothy Looman
Bronnen: Gezondheidskrant.nl/ Fysioweb.nl

Vragen? Of advies nodig?
Stuur ons een whatsapp bericht

Maak een afspraak of stel een vraag aan GoFysio via WhatsApp op jouw smartphone:

(ma tot vrij 8:00 tot 17:00)

Kom langs!

Maak een afspraak

Maak nu een afspraak bij een van de vestigingen van GoFysio

Vestigingen

Meer weten? Bezoek onze informatiepagina’s

Hoe werkt het?

De fysiotherapeut

In verschillende Kenniscentra werken de therapeuten samen om de beste zorg voor de patiënt te kunnen realiseren. Daarnaast zijn er ook beweegprogramma’s, groepslessen en trainingen.

Kom langs!

Inloopspreekuur

Op verschillende locaties en tijdstippen kun je bij GoFysio terecht op het Inloopspreekuur. Het inloopspreekuur is bedoeld als je bij acute klachten snel gezien wilt worden door een fysiotherapeut. 

Hoe werkt het?

Zorgverzekeringen

Zorg en Verzekeringen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Helaas zijn de regels qua vergoedingen niet altijd even overzichtelijk. Lees meer over de meest voorkomende vragen.